Wpis z mikrobloga

Dobra to tym razem zrobię trochę jak januszerka z Allegro: NIEzestawy degustacyjne #chilizgobim

W poniedziałek po złożeniu zestawów degustacyjnych z ostatniego zbioru w tym sezonie zostało mi trochę wolnych papryczek, które myślałem, że sobie przy okazji 11 listopada przerobię na swoje własne potrzeby. Niestety utknąłem w mieście i w związku z tym stwierdziłem, że to co zostało podzielę na 5 paczek i może się znajdzie chętny nabywca na nie.

W NIEzestawach degustacyjnych jest dwa razy mniej odmian niż w standardowym zestawie degustacyjnym, ale za to ogólna ilość papryczek jest kilkukrotnie większa. Wyszły praktycznie pełne kartoniki 20x20x10 cm. W każdym zestawie jest 22 odmiany papryczek m.in. Bubblegum Yellow, PDN xD 2.3, Habanero Long, Aji Habanero, Bishop`s Crown, Thai Orange Hot, Mini Rocoto Brown, Aji Fantasy, Moruga. Na głównym zdjęciu 5 NIEzestawów degustacyjnych, o których mowa, a w komentarzu zdjęcia ile było poszczególnych odmian.

Jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam do zgłaszania się w komentarzach poniżej. Cena 50 zł plus wysyłka. Oczywiście kto pierwszy ten lepszy.

#chilihead #papryczki #papryka #ostrezarcie
Pobierz gobi12 - Dobra to tym razem zrobię trochę jak januszerka z Allegro: NIEzestawy degust...
źródło: comment_16050405940r1loFmekb70BrNhihH63z.jpg
  • 23
Dobra, więc wygląda na to, że wszystko jasne.

1. soadfan:
2. witek84:
3. @kujol:
4. @interpolacja_liniowa:
5. @lipa13:

Odezwę się do Was jutro na PW, żeby ustalić szczegóły :) Dziś już trochę późno :)

Jakby ktoś to późno odczytał i był smutny, że nie zdążył to zapraszam na PW - 3 Mirków, którzy wczoraj zaklepali sobie prawdziwe zestawy degustacyjne (około 55 sztuk papryczek - 45 różnych odmian) urwało kontakt.