Aktywne Wpisy

kamsher +18
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +4
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z

W poniedziałek po złożeniu zestawów degustacyjnych z ostatniego zbioru w tym sezonie zostało mi trochę wolnych papryczek, które myślałem, że sobie przy okazji 11 listopada przerobię na swoje własne potrzeby. Niestety utknąłem w mieście i w związku z tym stwierdziłem, że to co zostało podzielę na 5 paczek i może się znajdzie chętny nabywca na nie.
W NIEzestawach degustacyjnych jest dwa razy mniej odmian niż w standardowym zestawie degustacyjnym, ale za to ogólna ilość papryczek jest kilkukrotnie większa. Wyszły praktycznie pełne kartoniki 20x20x10 cm. W każdym zestawie jest 22 odmiany papryczek m.in. Bubblegum Yellow, PDN xD 2.3, Habanero Long, Aji Habanero, Bishop`s Crown, Thai Orange Hot, Mini Rocoto Brown, Aji Fantasy, Moruga. Na głównym zdjęciu 5 NIEzestawów degustacyjnych, o których mowa, a w komentarzu zdjęcia ile było poszczególnych odmian.
Jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam do zgłaszania się w komentarzach poniżej. Cena 50 zł plus wysyłka. Oczywiście kto pierwszy ten lepszy.
#chilihead #papryczki #papryka #ostrezarcie
1. soadfan:
2. witek84:
3. @kujol:
4. @interpolacja_liniowa:
5. @lipa13:
Odezwę się do Was jutro na PW, żeby ustalić szczegóły :) Dziś już trochę późno :)
Jakby ktoś to późno odczytał i był smutny, że nie zdążył to zapraszam na PW - 3 Mirków, którzy wczoraj zaklepali sobie prawdziwe zestawy degustacyjne (około 55 sztuk papryczek - 45 różnych odmian) urwało kontakt.