Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +178
XDDDD
@Xianist: tak, a o co chodzi?
@Xianist: przecież ostatnio nawet konfa stwierdziła, że nie poprze wniosku o wotum nieufności dla PiS, bo lewica poprze xD Przecież to jak jakaś chora nienawiść. Jak można poważnie traktować tą partię? Strach pomyśleć co by było, jakby doszli do władzy.
@programista4k: XD czy tak wygląda życie w bańce wykopowo-piwnicznej
Taki winnicki czy sosnierz na stanowisku posla to plucie Polsce w już dosc sponiewierany ryj
Winnicki - turbo szur z onr
Braun - turbo szur
Korwin - szkoda
Gdzie to wyczytałes? W wyborczej, czy oko press? Z tego co ja czytałem, a ewidentnie interesuje się tym bardziej to Konfederaci powiedzieli, że nie znajdą z Lewicą wspólnego kandydata na premiera (i co w tym dziwnego skoro to skrajne ugrupowania?). Nikt nie stwierdził, że zagłosują na złość lewicy. Jak masz dowod, że było
Pytam czy konfa ze swoimi poglądami to lepsza alternatywa od lewicy
Tu chodzi o grę, w której trzeba utrzymywać swojego konkurenta przy życiu, a nie dobijać go bo
"lewica życzyłaby sobie PiS martwym"
Czemu Konfederacja miałaby robić cokolwiek dobrze w interesie lewicy? Wiadomo, że po PiS następna w kolejce będzie Konfa.
Przeszkadza im bardzo, ale mniej niż Lewica.
@shoananas: no chyba, że PiS nie dopuścić nikogo do władzy xD
No właśnie, to jest w tym śmieszne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już wyżej napisałem i wkleiłem link, gdzie wywnioskować można, że Lewica robiłaby lockdown biznesów tak samo jak PiS i dodatkowo chciałaby, żeby płynęła do przedsiębiorców/pracowników większa pomoc finansowa - to by zmiotło budżet z planszy
Bo PiS to jest przede wszystkim prawica.
@shoananas: Kraje Europy podstępują identycznie. Jesteś fanem "modelu szwedzkiego"?
PiS jest gospodarczą lewicą, ale bliżej centrum niż sama Lewica