Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
bg_92 +17
W dzisiejszym odcinku będziemy radośnie spluwać na reprezentanta starego, zahartowanego pokolenia.
ANTONI MACIEREWICZ
Plujesz=plusujesz
Dotychczasowy ranking:
MARTA LEMPART NADZIEJA POLEK I POLAKÓW - 5910 splunięć, 4482 podwójne
Vateusz Morawiecki - 4720 splunięcia, 3711 podwójnych
Robert Bąkiewicz - 4599 + 3443
Jacek Sasin - 2287 + 1885
Jacek Kurski - 382 + 259
Kaja Godek - 213 + 168
Jarosław Kaczyński - 207 + 133
Roman Giertych - 30 + 13
W rankingu najpierw liczymy zwykłe splunięcia, a w przypadku remisu decydują splunięcia podwójne.
Czy Antoni dokona zamachu na pierwsze miejsce w rankingu? Do boju, bagnet na b--ń! #polityka
Masz typa, którego partia (i on sam) regularnie r---------a państwo od 5 lat. Z drugiej strony masz typiarę, która co prawda uroiła sobie że jest jakimś samozwańczym liderem protestów, ale realnie nie uczyniła jeszcze żadnej szkody. Efekt? Ludzie bardziej hejtują ją. W tym kraju jest źle, skoro wyimaginowany wróg jest bardziej znienawidzony niż ten realny.
@RolfTrapeu: staram się wrzucać jedną osobę dziennie, więc pewnie najpierw zejdzie nam sporo polityków (nie tylko pisowskich zresztą) i sam Marcin Bachleda, ale jeżeli starczy mi zapału, to i na rakowych celebrytów albo debili pokroju doktora Zięby też się znajdzie miejsce.