@kierowcaautobusuofficial: Tutaj masz odpowiedz, tak samo dlaczego na pewno w exach i nie wiadomo w jak wielu innych produkcjach dysk ps5 będzie szybszy.
@kierowcaautobusuofficial: ten dysk będzie szybki dla gier nowych przede wszystkim. Te we wstecznej kompatybilności będą działać szybciej w stosunku do PS4, ale nie wykorzystają w pełni możliwości tego ssd.
@kierowcaautobusuofficial: No wypuści, ale tak jak wypowiadał się Howard, nie wyobraża sobie 100% ekskluzywności dla xboxa, jednak pewne jest to, że wszystkie gry od bethesdy będą trafiały do gamepassa, natomiast jest to bardzo wątpliwe, że zrobiliby ex'a z tesa
@kierowcaautobusuofficial: aaa, to sorki, źle zrozumiałem Jezu już tak dawno nie grałem w morrowinda albo obliviona, że aż bym sobie odkurzył te gierki
Jak w meczu Legia-Aston Villa padnie więcej niż 5 goli, to losowy plujsujący mirek, nie zielonka i nie z czarnej listy, dostanie 1916 zł. #rozdajo #mecz #legia
#ps5
chce kozak fabularnie i mechanicznie gre rpg
Jezu już tak dawno nie grałem w morrowinda albo obliviona, że aż bym sobie odkurzył te gierki