Tak, jestem s---------y po całości. Laska sama zagadala, coś tam pogadaliśmy i zaprosiła mnie do mieszkania. Ja nigdy nie byłem u obcej dziewczyny i się wystraszyłem że wrócę bez nerki ( ͡°ʖ̯͡°) Oczywiście już nie odpisała :(
@Gustavo_Fring: Słusznie. Jak cię trawi s----------e, to spotkanie prosto u laski może cię pogrążyć jeszcze bardziej. Sam miałem taką akcję i skończyło się tym, że od laski uciekłem, także lepiej nie ryzykować zawodem, bo byś się jeszcze bardziej obwiniał.
@Kulek1981: @hansschrodinger: @Pierogies: @octave25: nie jestem pewny czy nie jest gruba, bo po zdjęciach tak średnio było widać, niby chuda ale na jednym coś podejrzanie było ( ͡º͜ʖ͡º)
@Gustavo_Fring: dobrze zrobiłeś, z różnych względów. Zresztą nie trzeba być paranoikiem, żeby wiedzieć, że czasem faktycznie dochodziło do takich akcji, że laska zapraszała nowo poznanych frajerów na chatę, a tam już czekała z gachem i obrabiali takiego pacjenta xd. Jakby mi się chciało, to bym znalazł nawet artykuł o tym.
@Gustavo_Fring: ale teraz jest covid i wszystko zamknięte, spacer też średniawka. Wychodzi na to, że pierwsza radnka w domu to jedna z niewielu opcji i wcale nie najgorsza
#tinder #przegryw
źródło: comment_1604781104GeL8J2nZZuMGCxSjDu1DZZ.jpg
Pobierz@Gustavo_Fring: tak by było
@Vasenka: Szczególnie jak ma się do stracenia nerkę czy cuś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora