Aktywne Wpisy
wieszjo +20
Dobra generalnie @RafDan to dobrze znany wam @Pryshlyak, do niego należą jeszcze konta @kiniaFF @MarcelinaM85 @Smmm oraz @christian-huygens.
Skąd to wiem? @Pryshlyak sam mi to napisał po permie którego dostał na wykopie, na twitterze kontaktując się jako Kinga B (screen 1) kilka tygodni temu. Kinga B to @Pryshlyak? Tak, wysłał na potwierdzenie zrzut ekranu z wiadomości między nami na wykopie. I generalnie miałem to w piździe bo od dawna
Skąd to wiem? @Pryshlyak sam mi to napisał po permie którego dostał na wykopie, na twitterze kontaktując się jako Kinga B (screen 1) kilka tygodni temu. Kinga B to @Pryshlyak? Tak, wysłał na potwierdzenie zrzut ekranu z wiadomości między nami na wykopie. I generalnie miałem to w piździe bo od dawna
Cieple_Mleko +17
#famemma bratan siedzi sobie właśnie w towarzystwie Malika i szmagaty, więc jak na osoby o wysokim statusie materialnym popijają sobie.... Cole oryginal z biedronki na promce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście na wykopie jest podobnie. Myślę że fajnie by było gdyby moderacja zaczęła trochę lepiej walczyć z fake newsami, np. poprzez powiadomienie dla każdej osoby, która wykopała fake newsa, flagowanie użytkowników którzy rozpowszechniają fake newsy, ustawienie większego progu przeniesienia znaleziska na główną dla ludzi spamujących fake newsami. Belka w znalezisku, które ktoś poczyta i już nigdy nie otworzy to za mało. Potencjalnych rozwiązań może być wiele, nie wiem czy ktoś to z @moderacja rozważy ale próbować warto xD @m__b @a__s
#neuropa #4konserwy #usa #wybory
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Do tego mnóstwo rzeczy jest bardzo uznaniowych i przy innymspojrzeniu może być kłamstwem albo prawdą.