Aktywne Wpisy

winokobietyiwykop +329
#debata #zandberg #oswiadczenie
Adrian Zandberg IMO z RiGCzem.
Wprowadza jak zawsze duzo kultury do debaty, merytoryczny, logiczny, ale polski wyborca woli chyba jednak slowne MMA niz intelektualny strumiem swiadomosci. No i lubi jak stoi za kandydatem duza powazna partia a nie kilku gimbusow (bez urazy, ale jakie zaplecze ma Razem? Jakich ekspertow?).
Mimo tego zaglosuje na goscia w 1 turze - taka klasa polityczna i poziom bylby dobry
Adrian Zandberg IMO z RiGCzem.
Wprowadza jak zawsze duzo kultury do debaty, merytoryczny, logiczny, ale polski wyborca woli chyba jednak slowne MMA niz intelektualny strumiem swiadomosci. No i lubi jak stoi za kandydatem duza powazna partia a nie kilku gimbusow (bez urazy, ale jakie zaplecze ma Razem? Jakich ekspertow?).
Mimo tego zaglosuje na goscia w 1 turze - taka klasa polityczna i poziom bylby dobry
Tobol +7
W końcu, 3 tygodnie docinania, kotwienia, montowania i efekt piorunujący! I żona zadowolona.
#schody #budowlanka #wykonczenia #diy #budownictwo
#schody #budowlanka #wykonczenia #diy #budownictwo
źródło: image
Pobierz

- czy nie stracę przez to gwarancji? (https://miuipolska.pl/oficjalna-gwarancja-a-miuipolska/ wg tego artykułu niby nie, ale wolę się upewnić), telefon kupilam w x-kom,
- znalazłam taką instrukcje downgrade'u https://c.mi.com/thread-3346811-1-1.html czy jest ona legitna?
- skąd mam pobrać stara wersję miui i skąd mam wiedzieć, którą? (niestety nie sprawdziłam przed zaktualizowaniem :()
I czy ogolnie jest to kwestia do zrobienia dla totalnego laika?
Ogolnie bardzo niechętnie bawię się w takie rzeczy, ale telefon kupilam głównie ze względu na aparat :(
#xiaomi #note8pro #miui #miui12
Xiaomi czasem przy update softu, potrafi zawoesic jakis peoces, albo nie wygaszac appki i pojawia sie ciagly ubytek baterii. Wtedy factory reset zazwyczaj pomaga.
Co do gcam, to tsk poprawia jakosc, to soft portowany z telefonow google pixel, ktore znane sa z jakosci zdjec. Czesto gesto ZNACZACO poprawia jakos fotek i doklada
Dziękuję, w takim razie spróbuję z Google camera najpierw
@agatucha: jak dla mnie poki nie masz wyraznego drenazu bez zadnego powodu, nie ma sensu. Bedziesz wszystko stawiac od nowa.