Wpis z mikrobloga

Ktoś kupił ten Canal+? Jest tam normalna subskrypcja samego Canal+ czy jakieś z-----e pakiety tylko?
#krol #seriale
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bartman28: czyli 50zl na miesiac za canal + AHA XDD ale z drugiej strony jest tam hbo go za ktore place 25zl, ale no mam juz swoje konto hbo to ciekawe jak to gowno dziala
  • Odpowiedz
@camos: no jakby nie było tego hbo go to w ogole nie wiem kto by to kupił.

ja mam full opcje bo moja rodzicielka ma full pall pakiet nc+ i te wszystkie nc+go hbogo i canal+interenet sa gratis to przechwycilem loginy.

sam bym raczej nie kupił bo na tym canalu gowno jest.
tv na zywo malo kanalow jest. tvn24, national geo, reszta to bajki mtv itp
  • Odpowiedz
@brednyk: no dobra a co takiego?
niby mam te wszystkie pakiety te wszystkie nc+ canal plus itp a ogladam tylko hbogo i lige mistrzow.
kiedys te przyrodnicze ogladalem na kaca ale nie pije wiec juz nie wiem :)

z ciekawosci pytam co mozesz polecic
  • Odpowiedz
@bartman28:
Filmowe premiery września 2020 w CANAL+
Jojo Rabbit – od 1 września.
Tajni i fajni – od 6 września.
Sala samobójców. Hejter – od 12 września.
Le Mans '66 – od
  • Odpowiedz
@camos: no tyle to kosztuje bez zobowiązań, mając satelitę płacisz 99 zł za pakiet Komfort z Canal+, który normalnie kosztuje 50 zł osobno xD
Sport podbija cenę, liga angielska i Ekstraklasa kosztuje krocie
  • Odpowiedz
@brednyk: sportu ani niczego nie ogladam, tylko seriale/filmy, w sumie to i tak ciekawa opcja, bo widze, ze oni tutaj maja po prostu baze hbo a swoja strone, a hbo dziala jak gowno, wiec moze to jest spoko wyjscie xD
  • Odpowiedz
@brednyk: a no i bym musial sprawdzic czy moj tv wspiera ich apke, a watpie, bo tv kilka lat ma, a apka z tego roku i mogli nie wypuscic na wiele tv
  • Odpowiedz