Aktywne Wpisy
OVHcloud +124
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +16
W najnowszym materiale od naczelnego guru przegrywu dowiadujemy się, że zdarzenia, które spotkały @Hannahalla to coś normalnego. Przecież seksualne molestowanie przez osobę opóźnioną w rozwoju to coś, na co powinno być gotowe każde dziecko i nie robić z tego wielkiej sprawy. Pewnie gówniarze jednej już wtedy zamarzył się śniady czad z netflixa (dosłownie padają w tym materiale takie porównania), a na polskiego dałna to już smarkula nie miała ochoty. Hatfu na p0lkę! ( ಠ_ಠ)
Potem nasz średnio sprytny youtuber bredzi coś o hitlerowskiej eugenice, kulce w łeb dla osób z zespołem downa (?) i ogólnie spłyca temat sprzeciwu wobec molestowania do szeroko pojętej nietolerancji. Bo przecież powtórzę, normalną praktyką wśród zdrowych osób jest współżycie seksualne z osobami z ZD. Odmowa oznacza fanaberie p0lek i szukanie księcia z bajki.
K------o jest mi przykro, że tyle osób uważających się za kumatych daje się świadomie bądź nie manipulować poprzez szkodliwą narrację zakompleksionego cwaniaka z internetu, który z blackpillowej filozofii uczynił sposób na wypromowanie swojej żałosnej osoby i desperacko wykorzystuje każdą okazję, aby szukając poklasku u inceli d-----ć tym złym kobietom, które ośmielają się żądać od życia tego, co każdy normalny człowiek (czy nawet wykopek), odrobiny godności.
A wracając do meritum, ja nikomu nie życzę posiadania dziecka z zespołem downa, tym bardziej ludziom, którzy nie są na to gotowi (młodym, chcącym zrobić kariery i mieć cokolwiek z życia). Gdybym dowiedział się, że mój dzieciak ma się urodzić akurat z tym schorzeniem, nie zastanawiałbym się ani chwili nad zabiegiem, bo to byłby wyrok dla mnie i dla niego. Ale nikomu też nie zakazuje myśleć inaczej. Byleby później nie wycofał się z wziętej na siebie odpowiedzialności, bo to już najgorsze s-----------o. I żeby nie było, że jestem hitlerowskim eugenikiem, nie mówię o możliwości abortowania dzieci bez ręki czy nogi, które z powodzeniem mogą się realizować w różnych dziedzinach, tylko o ludziach z ciężko upośledzonymi mechanizmami pojmowania rzeczywistości, często właśnie nie potrafiącymi zapanować nad pierwotnymi potrzebami w sytuacji, gdy to więzi międzyludzkie i ich sfera emocjonalna powinny zawsze brać górę i ostatecznie potrafiącymi nieświadomie wyrządzić dużą krzywdę nawet tym, których kochają.
Nie wiem, czy powinienem typka promować, bo brzydzę się nim, ale wklejam ten materiał z nadzieją, że więcej osób wyrobi sobie własne zdanie.
#protest #niebieskiepaski #rozowepaski
Tym ostatnim nawiązuję do historii jednego wykopka którego jakiś dorosły z ZD chciał zrzucić na tory
Komentarz usunięty przez moderatora
Brakuje w Polsce sensownej kampanii edukacyjnej na temat ZD. Ludzie widzą dzieci z ZD na ulicy i wydaje im się, że to pocieszne, niezbyt rozgarniete, dziwne, ale jednak urwisy, które trzeba otoczyć nieco opieka, a będzie dobrze.
Otóż to nadprezentowana mniejszość. Masa osób z ZD ma tak głęboką niepełnosprawnosc intelektualną, że nie wyjdziesz z nimi z
@Hannahalla chciala zablysnac na protescie, teraz niech odpowie za swoje czyny.