Niedługo będę się przesiadał z Huawei p20 pro, szukam telefonu głównie do robienia zdjec, a wybór padł na xiaomi z powodu nagrywania rozmów, sklepu play i dobrej baterii.
Myślałem nad Mi 10T Pro ponieważ miał niedawno premierę - ale krążą opinię, że aparat szału nie robi. Który model jest aktualnie topowym flagowcem tak abym nie żałował zakupu, zwłaszcza jeżeli chodzi o zdjęcia przy słabym oświetleniu.
@Marcymon @kondziuux997 No dla mnie też konieczny, dobrze że otworzyłem usta bo bym się zdziwił... Na p20 ściągnąłem jakiegoś patcha (jeszcze na androidzie 9) a po aktualizacji do 10 nadal działa, jedynie odtwarzanie jest przez aplikację dyktafon. Byłem pewny, że chińczyk jak to chińczyk nie będzie miał z tym problemu (・へ・)
Niedługo będę się przesiadał z Huawei p20 pro, szukam telefonu głównie do robienia zdjec, a wybór padł na xiaomi z powodu nagrywania rozmów, sklepu play i dobrej baterii.
Myślałem nad Mi 10T Pro ponieważ miał niedawno premierę - ale krążą opinię, że aparat szału nie robi. Który model jest aktualnie topowym flagowcem tak abym nie żałował zakupu, zwłaszcza jeżeli chodzi o zdjęcia przy słabym oświetleniu.
@kondziuux997
No dla mnie też konieczny, dobrze że otworzyłem usta bo bym się zdziwił... Na p20 ściągnąłem jakiegoś patcha (jeszcze na androidzie 9) a po aktualizacji do 10 nadal działa, jedynie odtwarzanie jest przez aplikację dyktafon. Byłem pewny, że chińczyk jak to chińczyk nie będzie miał z tym problemu (・へ・)
Edit: https://www.pepper.pl/promocje/samsung-galaxy-s20-fe-mozliwe-2540-promocja-rowniez-na-wersje-5g-link-w-opisie-315363
@Marcymon a w tym s20 fe orientujecie się jak z nagrywaniem rozmów?