Aktywne Wpisy
Blondynka34 +219
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
#lewica #aborcja #protest #konfederacja #przegryw #wygryw
@sekta-ludzi-normalnych: Do 8 tygodnia tak. Mam nadzieję, że pomogłem.
Tak. A czemu pytasz?
@LadniePieknie:
A co oznacza w pełni legalna aborcja na żądanie? Jak możesz żądać, to nieważne czy w 1 tygodniu czy w 9 miesiącu, no i do tego "w pełni" taki ma to wydźwięk. Z resztą dobrze znamy skrajne poglądy Lempart.
Zapewniam Cię, że nikt (lub prawie nikt) nie chce abortowac do 9 mies - cała idea tego sprzeciwu polega na ograniczeniu cierpienia w granicach możliwości, a nie dorzucaniu do pieca.
@LadniePieknie:
No dobra, to powiedzmy nawet,.że miała na myśl to jak jest w Czechach, czyli do 3 miesiąca bez podania przyczyny, a później z przyczyn medycznych. Gdybyś kiedyś widział wcześniejsze protesty nt aborcji to byś wiedział, że właśnie chodzi o
Komentarz usunięty przez moderatora