Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Cześć, mam do #rozowepaski pytanie odnosnie tematyki #prezenty oraz #zwiazki

Ja (#niebieskipasek) z różową robimy sobie czasem jakieś prezenty. Rzadko, głównie jakieś większe okazje (urodziny, święta, itd). Rozmawialiśmy nawet wiele razy co chcielibyśmy otrzymywać. Zbliżają się właśnie jej urodziny i zażyczyła konkretne rzeczy dla siebie, które chce mieć. Ona natomiast, już parę razy, nie wysłuchała mojego pomysłu i kupuje prezenty, które są bardziej "dla nas", a nie "dla mnie" - np. jakiś album ze zdjęciami/ramka na wspolne zdjęcia/kubek ze zdjęciem. Próbowałem powiedzieć to jakoś delikatnie, ale nie dotarło :( Co byście z takim fantem zrobiły? Ja staram się robić prezenty stricte dla niej, jakiś ciuch, perfuma, to wg mnie nie jest fair...

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f9f05350860c8092cf49943
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Cześć, mam do #rozowepaski pytanie ...

źródło: comment_1604259799jMO0y3RA7FgYg6YXZ1D2Zh.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@alfka: Ale gdzie ja napisałem, że nie trzeba wybierać indywidualnie? Napisałem tylko, że prezent musi być spersonalizowany i starannie przygotowany, a nie "zajęło mi 8 sekund, żeby wymyślić mu na prezent wyjście do knajpy w której JA zawsze chciałam zjeść"
I tak nie twierdzę tylko tak jest.

Facet powie prawdę obcej kobiecie, ale nie powie tego swojej bo facet nie chce ranić swojej kobiety za nic na świecie (no albo w------ć jak
  • Odpowiedz
@wojtoon: proszę, powiedz więcej. Brzmisz tak poważnie i kulturalnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ściero do podłogi - zgłoś mi jeszcze jednego posta

Cytowany tekst...bo nie mam zamiaru zniżać się do poziomu psiej końcówy przekonanej o swojej zajebistości. Facet tłumaczy tej końskiej s----------e

TFU na ciebie krowo

@Moderacja czemu toksyczni użytkownicy nie dostają banów? To jest naprawdę okrutne słuchać wyzwisk w takiej formie.
  • Odpowiedz