Wpis z mikrobloga

Kurde smutno mi się zrobiło jak Jabłonowski płakał dzisiaj na streamie. Jak patrzę na niego z dystansem, śmieszkuje z tych jego odpałów tak dzisiaj mi się przykro zrobiło

#jablonowski #szury
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@toporek1234: Mimo wszystko Jabłon nie jest złym gościem. Jest takim niespełnionym aktorem i stąd te teatralne gesty oraz słowa. Kiedy jest sam bez tych swoich koleżków to potrafi gadać w miarę rozsądnie. On się przy nich popisuje za grosze. Mnie tylko jest szkoda tego jak został potraktowany przez katoszura od Brauna.
Szkoda człowieka mimo wszystko.
  • Odpowiedz
@Homelander: Patlewicz powiedział że Jabłon jest pośrednio kumplem Komora i robi dla WSI. Jabłon się w-----ł (wyrwę ci k---o serce) że ten mu wyzywa córe od Ruskich szmat i insynuuje kłamstwa. Braun nie potępiał Jabłona. Jabłon prosił o kulturalne wycofanie się z fejków jak to na historyka przystało. Nie doszło do tego bo wychowanek Brauna miał luźne podejście do faktów. Jabłon się w-----ł. Ten film powinien być gdzieś na CDA
  • Odpowiedz
@Czcigodny_pOOtas: Broni tzw. kościelnych antysystemowców. Ma kilka fajnych materiałów ale twórczość generalnie sprowadza się do katoszuryzmu. Turbosłowianie czy Turbokatolicy, co to za różnica jak obie te grupy uważają swoją religię (Neopoganizm/starożytni słowiańscy kosmici oraz KRK) jako jedyną latarnię dla Słowian.
To że nie jest historykiem to go nie dyskredytuje. Każdy kto pisał pracę naukową czy jakąkolwiek publikację wie jak ważne jest unikanie plagiatu. A Patlewicz czy Sumliński byli nie raz
  • Odpowiedz
@Czcigodny_pOOtas: Katoszury jak inne szury mają swojego wroga. Tym wrogiem są szeroko rozumiane lewaki. Jak młodzi nie popierają pałowania LGBT+ oraz bab to mówią że młodzież się lewicuje, marksizmuje itd.
Zamiast powiedzieć że młodzież zlewa krucjaty, wszędobylskich marksistów i średniowieczną mentalność.
Zbuntowana młodzież nie licząc sebiksów musi mieć niezłego mindfucka widząc Konfederatów pro-wolnościowców popierających pisowskie ustawy. Zakaz aborcji czy jak kto woli zielone światło dla podziemia aborcyjnego i zmiejszenia populacji
  • Odpowiedz