Aktywne Wpisy

Teuvo +41
co robicie w sylwestra

Aurielle +104
Sprawiliśmy bliskim prezent na święta i powiedzieliśmy o ciąży. Już początek 4 miesiąca, więc mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze 💙 Prawdopodobnie synek 💙
#ciaza #rodzicielstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #szczescie #logikarozowychpaskow #chwalesie
#ciaza #rodzicielstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #szczescie #logikarozowychpaskow #chwalesie

honestly mind blowing and truly indescribable
Czy juz mozna mowic o przelomie? Kiedy MS bedzie zmuszone do wprowadzenia tego do swoich kontrolerow? Czas pokaze. Nazywajcie mnie fanbojem Sony, ale AT/HF w tym padzie na razie wyglada na mistrzowski ruch na miare force feedbacku.
Polecam zobaczyc co to wyprawia na filmiku ponizej:
https://twitter.com/ErikFossum/status/1321794690572816389
#ps5 #nextgen #dualsense #sony #playstation #technologie
Komentarz usunięty przez autora
@ironlelele: no kontrola jakosci i materialy odegraja tutaj duza role. Ja mialem tego farta, ze moj pad juz mial lepsze gumki na grzybkach, ale co sie naczytalem u innych to moje
Mam też starego pada od X360 do grania na PC na osobnych i dla mnie to jest jakaś męka. Na PS4 i Switchu zawsze dostaję
@Tommy__: no ja bym musial kupic ladowarke i akumulatorki, a to juz dodatkowe 100pln do ceny, bo Eneloopki swoje kosztuja. Jeszcze trzeba akumulatorki miec
Przecież pad od XOne zawsze ostrzega, że poziom baterii jest niski. I po tym ostrzeżeniu można jeszcze grać przynajmniej z godzinę.
A wymiana akumulatorków to maksymalnie 15 sekund roboty i masz spokój na kolejne 25h ( ͡º ͜ʖ͡º)
W jaki sposób dla Ciebie jest to rozwiązanie gorsze od konieczności wiszenia co 4h na kablu
Nie miałem nigdy ps4, swoją wiedzę opieram na opowieściach znajomego i tym co przeczytałem w wątkach na reddicie dotyczących długości życia baterii. Choć może bardziej 5, niż 4 godziny.
@stormkiss: no że nie są wymienne. To znaczy to jest wygodne rozwiązanie, ale jakoś nigdy nie miałem problemu żeby nagle w trakcie gry padł mi pad na PS4.
Dyskusja jak z psem, nara
@Cinkito: Tych tematów jest mnóstwo, zdecydowana większość pisze o 4/5/6 godzinach gry, nie wymyśliłem sobie tego przecież
@testaccount9432: Jestem prawie pewien, że większość posiadaczy konsol ma tylko jednego pada. Ale fakt, jeśli masz dwa to problem rozładowanego pada prawie nie istnieje, jeśli pamiętasz by ten drugi zawsze był w gotowości.
Nie wyobrażam sobie zabawy z akumulatorkami AA. To tak jakby w telefonie wymieniać baterie i sobie chwalić takie rozwiązanie
Ładowarka taka:
źródło: comment_1604052054p1UdQ0cZBbdv37y9f1rUjJ.jpg
Pobierz@G_Addams
Też mam 2 pady, była promocja na pada za 120zl w xkom to wziąłem. Z ps5 pewnie będzie tak samo
@Beeercik: dużo zmieniło się po wydaniu wersji V2 pada, pad z wersji premierowej po 7 latach trzyma mi +/- 5h. pada V2 nigdy nie udało mi się rozładować (grałem parę razy cały dzień od rana do wieczora).
https://www.resetera.com/threads/dualsense%E2%84%A2-ot-touch-your-dreams%E2%84%A2.310117/
A w Dualshocku to co zrobisz jak Ci aku padnie?
Glupie pytanie. Podlaczam kabel, naciskam przycisk by sie wlaczyl i gram dalej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A akumulatorki musialbym pare godzin ladowac
Czekam na filmy jak to będzie faktycznie wyglądać w danych grach i czy w większości sytuacji nie będzie po prostu silnie drgać tak jak spusty w padzie od XOne. Tam jest to fajnie odczuwalne w grach wyścigowych, kiedy np. lewy spust mocno wibruje podczas silnego hamowania z uślizgiem kół. No i przy strzelankach w momencie wystrzalu. Może w Dualsense będzie aż czuć uderzenie w palec ( ͡º ͜
https://twitter.com/ErikFossum/status/1321794690572816389