Wpis z mikrobloga

Nikt jej nie zepchnął, zobacz filmik jeszcze raz i odróżnij zepchniecie od wyprowadzenia, powtarzasz niesprawdzone informacje. Gdzie byłaś jak tłum na placu trzech krzyży rzucał w ludzi czym popadnie, wykrzykując wulgarne hasełka, to jest ten wasz jezyk miłości i tolerancji?
  • Odpowiedz
nie widziałem zwby ludzie masowo odcinali się od jej wypowiedzi

@Dzikijelenzlasu: niektórzy z protestujących nawet nie wiedzą kim ona jest, bo oni nie robią tego dla niej tylko w imię swoich przekonań.
  • Odpowiedz
@szarzujacyzajaczek: Autorytarna władza charakteryzuje się m.in. tym, że wszystkie protesty przeciwko sobie uznaje za sterowane. Czy to przez zagranicę, czy przez "wrogów ludu" (lub przez jednych i drugich, często będących tymi samymi - bo opozycji zwykle przypisuje się powiązania z zagranicą).
  • Odpowiedz
@Qrix: Ja to rozumiem, walczą w swojej sprawie ale nie mów mi ze nie wiedzą kto to organizuje, dziwne że organizatorka strajku mówi takie rzeczy i nie spotyka ją za to żadna kara, przecież to jest mowa nienawiści. Nie widze potępienia jej słów w mediach typu tvn czy gw. Wyobraź sobie co by to było jakby prawicowy działacz wyszedł i na pytanie czy można zniszczyć siedzibę partii razem odpowiedział "oczywiście,
  • Odpowiedz