Wpis z mikrobloga

Wystąpienie kaczora było tak słabe, że przychodzi mi na myśl pewna teoria. Mianowicie wydaje mi się, że został wypchnięty na świecznik przez swoich padawanow (tych co ambitniejszych i inteligentniejszych jak vateusz i spółka, pewnie z zerem maczającym w tym palce), bo skala protesow i ich umiejscowienie jest oznaką, że srają w gacie. Lud będzie żądał głów, a tę najważniejsza pozostali mogą poświęcić tak by zachować swoje własne.
#protest
  • 6
@bartoszfcb: albo się poddali i nie chcą rządzić teraz, gdy wyjdą największe syfy z powodu lockdownu i epidemii, robi się gorąco, ale przemówienie bardziej dla mnie pokazuje ich strach i bezradność
@bartoszfcb ...albo specjelnie tak pocisnął żeby sprowokować zamieszki i przenieść na wyższy lvl (ci agresywni mogą nawet nie mieć nic wspólnego z protestami) i mieć później pretekst do odp. reakcji. Taka parafraza operacji fałszywej flagi. Stosowana już wcześniej metoda manipulacji społecznej.
@poganka: co do jego motywacji nie mam wątpliwości. stary dziad się boi, to było widać. na szczęście z tego co widzę nikt jego baita nie łapie i wszyscy zdecydowanie apelują o zostawienie kościołów w spokoju, tak żeby cały ruch był skierowany przeciwko pisowi.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bartoszfcb: wszyscy na śmietnik historii, nie powtórzyć błędu post PZPR, co do jednego od szeregowca z rady miasta na #!$%@? po samego katakana rozliczyć