#warszawa #internet #mokotow #upc #pytanie Jak to jest z Internetem światłowodowym? W moim budynku chyba tylko jest UPC. Oferują oni 300 Mb/s i 500Mb/s. Wiem, że jest to maksymalną prędkość co w sumie nic nie mówi, obie równie dobrze mogą mieć transfer 1MB/s. Dla mnie potencjalnie 62MB/s, a 37MB/s to nie robi różnicy. I tak tego nie wykorzystam całego potencjału.
@LordWiadro: w idealnym świecie tak, ale w umowie będziesz miał milion zapisów które uniemożliwia Ci roszczenia sobie prawa o to byś faktycznie posiadał to 37MB/s. U mnie prawdziwa prędkość to coś około 90% tego co faktycznie jest na umowie, po wifi 70-80%.
@LordWiadro: Nie, 300Mb/s=37.5MB/s Nie wiem o co pytasz xD To jak ci się będzie ściągało zależy od serwera po drugiej stronie, cały internet nie należy do UPC lol
@e_mati: no i dobrze. Mam na myśli, przypadek w którym to serwer nie jest wąskim gardłem tylko np internet bo ma np 5MB/s, a nie 37MB/s tak jak jest w umowie
@e_mati: no i dobrze. Mam na myśli, przypadek w którym to serwer nie jest wąskim gardłem tylko np internet bo ma np 5MB/s, a nie 37MB/s tak jak jest w umowie
Przypominam, że Iran to ruskie pachołki. Izrael jest jaki jest, ale jest naszym sojusznikiem i sojusznikiem USA. Kibicowanie w tym sporze Iranowi jest zdradą stanu i byciem pożytecznym idiotą xDDDD
Jak to jest z Internetem światłowodowym? W moim budynku chyba tylko jest UPC. Oferują oni 300 Mb/s i 500Mb/s. Wiem, że jest to maksymalną prędkość co w sumie nic nie mówi, obie równie dobrze mogą mieć transfer 1MB/s.
Dla mnie potencjalnie 62MB/s, a 37MB/s to nie robi różnicy. I tak tego nie wykorzystam całego potencjału.
Nie wiem o co pytasz xD
To jak ci się będzie ściągało zależy od serwera po drugiej stronie, cały internet nie należy do UPC lol
@LordWiadro:
Coś takiego to już możesz reklamować i muszą to naprawić.