Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Agnsad +118
#rolnikszukazony oglądanie rolnika z wykopem jest takim sztosem, czytamy z mężem na głos komentarze i mamy beke. Rolnik z wykopem to coś wspaniałego
#sejm #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez autora
@to_niezle: Zapytaj w takim razie ilu tzw. prawicowych "pro-liferów" jest za karą śmierci.
@GaiusBaltar: a czy on napisał, że Terlecki jest ok i w ogóle kulturalny? Czy ktoś jeszcze potrafi tutaj czytać, czy ludzie tylko czekają żeby dopisać to co im wygodne i polecieć że swoimi "mądrościami"?
@starface: Jest wprost przeciwnie, bo jedno poważnie chore dziecko zużywa tyle zasobów co niekiedy kilkadziesiąt albo i kilkaset zdrowych - bo te zdrowe przez całe życie mogą nie zużyć praktycznie nic (jak np. ja, jedyny koszt jaki poniosło na mnie państwo przez całe moje życie to edukacja, którą spłaciłem przez pierwszy
@to_niezle: "Kara śmierci jest odebraniem życia, więc popierając ją zawsze jest się przeciw życiu."
Przecież taka osoba i tak jest w więzieniu.