Aktywne Wpisy
sebek_r +571
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
JonasKahnwald +69
Pisałem kiedyś, że spełniłem swoje marzenie ze studiów co do gamingowego PC. Tak właśnie wygląda, Aorus RTX 4090, R7800X3D. (ʘ‿ʘ)
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
Niestety skrajne srodowiska ktore angazuja sie zawsze, jak jest szansa na zadyme sa, byly i beda- nie da sie ich wyeliminowac, co widac po czlonkach (xD) RN, ktorzy wylaza z nor zawsze, jak cos sie dzieje.
Przy tej skali protestow we Francji czy USA bylyby juz dawno wielomilionowe straty- obiektywnie patrzac, ludzie protestuja bardzo pokojowo i wstyd mi za zwyklych obywateli i dziennikarzy, ktorzy w takiej chwili probuja robic afere biegajac za niewielka czescia tlumow i usilujac zlapac w obiektyw 'zadyme'- glownie przez takie zachowania zmienia sie odbior calej akcji w spoleczenstwie, ktore wydarzenia zna z mediow. Zamiast sie jednoczyc w pozbyciu sie zamordystycznego, fundamentalistycznego rzadu i miec normalny kraj dzielicie, zeby zyc w zascianku- karmiac takie akcje atencja, dajecie paliwo ekstremistom.
#bekazidiotow #bekazprawakow #bekazlewactwa #protest
@Triplesix: Nie rozumiem. Najpierw piszesz o protestach o potem opisujesz media na Marszu Niepodległości?