Aktywne Wpisy
SaIamanca +386
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Serwer Mirko Among Us liczy już prawie 2000 osób!!, a dokładnie 1960.
Ale jest niczym bez Ciebie, Mirku który to czytasz, a który jeszcze do nas nie dołączyłeś!
Tych którzy chcą zostać częścią naszej społeczności zapraszam jak zwykle do dołączenia na nasz wykopowy Discord:
https://discord.gg/aqctEnj
Na którym będziemy się zabijać i okłamywać we wspaniałej atmosferze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mamy już stałą kilkudziesięcioosobową ekipę graczy i codzienne regularne rozgrywki w trybie dziennym i nocnym, zupełnie jak we wpisach na Mirko.
W zasadzie od Mirko różni nas tylko to, że mamy:
- dużo lepszą moderację, która chroni Was przed dzbankami wszelkiego rodzaju
- zdecydowanie skuteczniejszych programistów (tagi i boty działają wspaniale, a nawet są testy prywatnego serwera) - dzięki Lucek!
- nieporównywalnie bardziej utalentowanych grafików (załączony art klasycznie delivered by Tr'Ola)
Świadczy o tym chociażby fakt, że średnio dziennie na kanałych głosowych nasi gracze spędzają w sumie 32.000 minut, tj. 530 godzin, czyli tak jakby 53 osoby dziennie grały po 10 godzin bez przerwy.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gramy w gronie 18+ (kulturka), no confirm ejects, no visual tasks i ogólnie try hard ale taki lekki, bez ciśnień :)
Nowi gracze, którzy chcieliby sobie z nami pokłamać są również jak najbardziej mile widziani. Na pewno jakiś dobry Mirek/Mirabelka na danym kanale podpowie Wam co i jak.
Gra kosztuje 17,99 na steam lub nic na urządzenia mobilne (da się grać między platformami!).
Jeszcze raz dzięki, że fruwacie z nami kosmonauci pierd***** :D
#amongus #mirkoamongus #heheszki #humorobrazkowy
fajnie, że wrzucasz moje arty.
Polecam ten serwer i tego allegrowicza.
Komentarz usunięty przez autora