Wpis z mikrobloga

Neuropa czy wy na prawdę nie zdajecie sobie sprawy, że wyborcy Konfederacji są ciut inteligentniejsi niż wyborcy PO, PiS, PSL i SLD i taka tania propaganda na nas nie działa? xD

Głosowałem na Konfę, ale {cała propaganda neuropisu z ostatnich 2 lat}

Albo

Głosowałem na Konfę, ale jak to możliwe, że ludzie, którzy od 30 lat są przeciwni aborcji nagle stali się przeciwni aborcji?

Serio? xD

Wiem, że wy byście to łyknęli, ale idźcie do Szefnekera po coś mądrzejszego. xD

#konfederacja #neuropa #neuropis #bekazlewactwa #bekazpisu #4konserwy #polityka
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Głosowałem na Konfę, ale

@czynastolatek: To tylko pokazuje poziom wyborców Konfederacji, skoro nie wierzysz, że niektórym wyborcom tej partii mógł się nie podobać ten ruch i że wszyscy, bezwzględnie popierają każde jej działanie.
  • Odpowiedz
@czynastolatek: Ktoś, kto z powodu nadmiaru testosteronu, gotów jest wprowadzić katolicki kalifat - nie może być inteligentny. Co najwyżej nabuzowany albo wyrachowany.
  • Odpowiedz
gotów jest wprowadzić katolicki kalifat

@waro: Co?
Ja wiem, że tacy ludzie jak ty, muszą sobie upraszczać świat, bo inaczej nie są w stanie go pojąć, ale:
- nie każdy wyborca Konfy jest przeciwko aborcji,
- nie każdy przeciwnik aborcji jest taki z pobudek religijnych.
  • Odpowiedz
Neuropa czy wy na prawdę nie zdajecie sobie sprawy, że wyborcy Konfederacji

@czynastolatek: xDDDDDDDD, jak ktoś po tym wszystkim dalej będzie wyborcą konfederacji, to ja już nie wiem co z takimi ludźmi (ale się domyślam)
  • Odpowiedz
@czynastolatek: wyborcy PO, PSL i SLD nie wierzą w cuda na kiju. Co ja mogę powiedzieć o partii, która chce zlikwidować większość podatków co spowoduje, że państwo nie będzie mogło spełniać swoich podstawowych funkcji.
  • Odpowiedz