Aktywne Wpisy
open_or_die +2497
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
tobaccotobacco +1014
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Albo
Serio? xD
Wiem, że wy byście to łyknęli, ale idźcie do Szefnekera po coś mądrzejszego. xD
#konfederacja #neuropa #neuropis #bekazlewactwa #bekazpisu #4konserwy #polityka
Co?
@Kjedne: I to jest powód, by walić gównianą propagandę na poziomie TVP?
Czy ty w ogóle zrozumiałeś, o czym jest ten wpis, czy jak NPC zareagowałeś tylko na słowa klucze i komentujesz bez ładu i składu?
@JakovKarnic: Jeśli dla ciebie podstawowa funkcja państwa to przejebywanie 70 mln na wybory, które się nie odbyły, to przestaję się dziwić, czemu szkalujesz Konfę.
@czynastolatek: Jajco.
Gówniarze właśnie przyczynili się do zaostrzenia prawa aborcyjnego tylko dlatego, bo chcieli sobie uzupełnić braki w męskości (bo do tego głównie sprowadza się popieranie tej partii)
Tak jak Pan Jezus powiedział
Patrz, nawet sam swoje zgłoszenia moderacyjne odrzucam.
PELIKANIE xd
@czynastolatek: nie ma racjonalnych argumentów przeciw aborcji oprócz tych szamańskich
Dla jednych jest to wojsko, policja, sądy, a dla takich jak ty jest to kasa do #!$%@? dla partyjnych ziomków.
A propo's cudów na kij: jak tam 3x15%? xD
@czynastolatek: to super. Jesteś wyborcą? Przedstaw mi te wyliczenia, bo ja taki nieinteligentny.
@czynastolatek: słyszałeś o czymś takim jak kryzys finansowy. No ale co jak co, ale rządy PO były akurat dobre. Mówi ci to coś NAJWYŻSZY WZROST PKB W UE?
@JakovKarnic: Mówisz o tym kryzysie, podczas którego każde sensowne państwo obniżało podatki? xD
Wymówki widzę macie te same co w pisie. A potem się dziwicie, że tak ciężko was rozróżnić.
No i co ma kryzys do wyliczeń? Były jakieś?
Miałem w zeszłym roku, ale twoja ukochana partia tak szybko nakłada nowe podatki, że się zdezaktualizowały.
@czynastolatek: słyszałeś o statystykach, np. takich jak wzrost PKB. Bo w tych innych krajach były po prostu recesje, a w Polsce wzrost.
@czynastolatek: nie przeszkadza mi to, dawaj z ubiegłego roku
Czyli podatki obniża się jak jest recesja, a nie jak jest wzrost? Jednocześnie twierdzisz, że nie obniżono podatków, bo kryzys? xD
@czynastolatek: wszystko na ten temat. Kręcisz i gówno masz, eot