Wpis z mikrobloga

Neuropa czy wy na prawdę nie zdajecie sobie sprawy, że wyborcy Konfederacji są ciut inteligentniejsi niż wyborcy PO, PiS, PSL i SLD i taka tania propaganda na nas nie działa? xD

Głosowałem na Konfę, ale {cała propaganda neuropisu z ostatnich 2 lat}

Albo

Głosowałem na Konfę, ale jak to możliwe, że ludzie, którzy od 30 lat są przeciwni aborcji nagle stali się przeciwni aborcji?

Serio? xD

Wiem, że wy byście to łyknęli, ale idźcie do Szefnekera po coś mądrzejszego. xD

#konfederacja #neuropa #neuropis #bekazlewactwa #bekazpisu #4konserwy #polityka
  • 52
najgłupszy demage control

Co?

Dla 99 proc ludzi kwestia aborcji jest wazniejsza niz podatki.

@Kjedne: I to jest powód, by walić gównianą propagandę na poziomie TVP?
Czy ty w ogóle zrozumiałeś, o czym jest ten wpis, czy jak NPC zareagowałeś tylko na słowa klucze i komentujesz bez ładu i składu?
Co ja mogę powiedzieć o partii, która chce zlikwidować większość podatków co spowoduje, że państwo nie będzie mogło spełniać swoich podstawowych funkcji.

@JakovKarnic: Jeśli dla ciebie podstawowa funkcja państwa to przejebywanie 70 mln na wybory, które się nie odbyły, to przestaję się dziwić, czemu szkalujesz Konfę.
słyszałeś o czymś takim jak kryzys finansowy.

@JakovKarnic: Mówisz o tym kryzysie, podczas którego każde sensowne państwo obniżało podatki? xD
Wymówki widzę macie te same co w pisie. A potem się dziwicie, że tak ciężko was rozróżnić.

No i co ma kryzys do wyliczeń? Były jakieś?

Przedstaw mi te wyliczenia, bo ja taki nieinteligentny.

Miałem w zeszłym roku, ale twoja ukochana partia tak szybko nakłada nowe podatki, że się zdezaktualizowały.