Aktywne Wpisy
tobaccotobacco +1055
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
kamil-talaga-18 +698
Najważniejsza rzeczą którą musi zrobić opozycja i ma od mnie głos w przyszłości to odciąć kościół od polityki i opodatkować.
Kto chce niech sobie łoży na kościół, a nie tak jak robił PIS jakieś datki z publicznych pieniędzy i mówię to jako osoba wierząca.
Brzydzę się tą instytucja zwana kościołem.
#wybory
Kto chce niech sobie łoży na kościół, a nie tak jak robił PIS jakieś datki z publicznych pieniędzy i mówię to jako osoba wierząca.
Brzydzę się tą instytucja zwana kościołem.
#wybory
Albo
Serio? xD
Wiem, że wy byście to łyknęli, ale idźcie do Szefnekera po coś mądrzejszego. xD
#konfederacja #neuropa #neuropis #bekazlewactwa #bekazpisu #4konserwy #polityka
W Polsce badanie IQ wyborców było dawno temu i najlepiej wypadli ówcześni wyborcy UPRu.
O #!$%@? złoty xdxdxd
Czytając takie wysrywy jak niektórzy z konfy piszą aby zrobić damage control przekonuje mnie tylko w moich wyborach życiowych.
@czynastolatek: Większość wyborców konfy to albo debile po podstawówce albo pseudomądre kuce.
@zielonzielon: #lewicowysyndromwyparcia
@zielonzielon: Tzn ugrupowanie, które chce deregulacji narkotyków? I wolnego dostępu do broni?
Jedyne większe ugrupowanie, w którym są ludzie, którzy chcą likwidacji recept, państwowych związków i innych tego typu głupot?
Czylki sam przyznajesz, że Konfę można nazywać wolnościowym ugrupowaniem, w przeciwieństwie do PO, PiS, SLD, PSL?
@czynastolatek: 1. aborcja
2. prawa imigracyjne
3. związki homo
4. inne wspólnoty religijne na terenie RP
5. edukacja seksualna
WYmieniłem ci 5 w minute, mam mówić dalej?
@zielonzielon: Co jest niewolnościowego w obronie jednego człowieka przed drugim? xD Przypominam, że w świetle konstytucji płód jest człowiekiem.
Chcesz mi powiedzieć, że ściaganie imigrantów taczkami to postulat wolnościowy?
Wolnościowy postulat to wywlaenie państwowych małżeństw, związków i całej reszty. Zgadnij, która partia ma członków postulujących takie rzeczy?
Co?
Co z nią?