Wpis z mikrobloga

Neuropa czy wy na prawdę nie zdajecie sobie sprawy, że wyborcy Konfederacji są ciut inteligentniejsi niż wyborcy PO, PiS, PSL i SLD i taka tania propaganda na nas nie działa? xD

Głosowałem na Konfę, ale {cała propaganda neuropisu z ostatnich 2 lat}

Albo

Głosowałem na Konfę, ale jak to możliwe, że ludzie, którzy od 30 lat są przeciwni aborcji nagle stali się przeciwni aborcji?

Serio? xD

Wiem, że wy byście to łyknęli, ale idźcie do Szefnekera po coś mądrzejszego. xD

#konfederacja #neuropa #neuropis #bekazlewactwa #bekazpisu #4konserwy #polityka
  • 52
@PanPeno: Jeśli mówisz o tym, o czym myślę, to ta statystyka była z USA i opierała się o tamtejszy podział (czyli de facto nie ma nic wspólnego z liberalizmem i konserwatyzmem), nieprzystający do naszego (a jakbyś się uparł - to byłoby porównanie wyborców PO i PiS).
W Polsce badanie IQ wyborców było dawno temu i najlepiej wypadli ówcześni wyborcy UPRu.
które chce regulować bardzo prywatne sfery życia

@zielonzielon: Tzn ugrupowanie, które chce deregulacji narkotyków? I wolnego dostępu do broni?
Jedyne większe ugrupowanie, w którym są ludzie, którzy chcą likwidacji recept, państwowych związków i innych tego typu głupot?
Czylki sam przyznajesz, że Konfę można nazywać wolnościowym ugrupowaniem, w przeciwieństwie do PO, PiS, SLD, PSL?
1. aborcja

@zielonzielon: Co jest niewolnościowego w obronie jednego człowieka przed drugim? xD Przypominam, że w świetle konstytucji płód jest człowiekiem.

2. prawa imigracyjne

Chcesz mi powiedzieć, że ściaganie imigrantów taczkami to postulat wolnościowy?

3. związki homo

Wolnościowy postulat to wywlaenie państwowych małżeństw, związków i całej reszty. Zgadnij, która partia ma członków postulujących takie rzeczy?

4. inne wspólnoty religijne na terenie RP

Co?

5. edukacja seksualna

Co z nią?