Wpis z mikrobloga

Najlepsze jest to, że katoprawica narzuca WSZYSTKIM Polakom swój światopogląd, ale jak im się odda to płacz że katolików obrażajo

Nie wyobrażam sobie, gdybym znalazł się w sytuacji że mojej żonie w ciąży zdiagnozowano dziecko z downem czy inną wadą uniemożliwiającą normalne życie i ona nie mogła tego usunąć, bo państwo jej to zabrania. To uczucie, że musiałbym wychowywać dziecko, z którym nie mógłbym nawet usiąść i pogadać jak z normalnym człowiekiem bo zaczęłoby się ślinić ale odpie*dalać jakiś nienormalny szajs na gwałceniu matki/opiekunki kończąc.

#protest #aborcja #polska #przemyslenia #takaprawda #bekazprawakow #bekazkatoli
j.....6 - Najlepsze jest to, że katoprawica narzuca WSZYSTKIM Polakom swój światopogl...

źródło: comment_1603629136WiCWUSGsjiBP0vODrLYNEj.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
@anonkelly: prędzej bym ją wziął za włosy i zawiózł do cywilizowanego kraju gdzie pozbylibyśmy się problemu zanim to w ogóle można było nazywać "człowiekiem". Szkoda tylko, że jest to na chwilę obecną niemożliwe w rodzimym kraju, gdzie rządzi katolstwo narzucające wszystkim swój światopogląd.
  • Odpowiedz
, gdy płód jest jeszcze cieczą/plemnikiem

@anonkelly: co ty bierzesz ? Plemniki Abortuja ?

najpierw rozwija się serce, nawet już bije, dopiero potem kończyny, a prawie na końcu mózg, więc nie ma debile szans na "odgadnięcie" końcowego
  • Odpowiedz
@suluf: w #!$%@? mam cię gościu... nie znam się na nazewnictwach, tak jak ty gejku,

@anonkelly: lol, ironiczne pisanie o tym gdzie mnie masz i jak to JA jestem gejem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

płód jest życiem od samego poczęcia w sumie, więc co byś nie #!$%@?ł o badaniach, nie ma opcji, aby ocenić stan zdrowia "zanim to w ogóle można nazwać człowiekiem"

@
  • Odpowiedz
@suluf: w sumie to nie wiem, czemu zboczyliśmy z tematu i dyskutujemy o jakichś badaniach i stanach zdrowia skoro i tak chodzi o urodzenie dziecka i wychowywanie nawet chorego, srał pies w wasze widzimisie
  • Odpowiedz
w #!$%@? mam cię gościu... nie znam się na nazewnictwach, tak jak ty gejku, płód jest życiem od samego poczęcia w sumie, więc co byś nie #!$%@?ł o badaniach, nie ma opcji, aby ocenić stan zdrowia

@anonkelly: Katolickie miłosierdzie aż kipii z tej wypowiedzi
„Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni; nie potępiajcie, a nie będziecie potępieni; odpuszczajcie, a będzie wam odpuszczone.” (Ewangelia wg św. Łukasza 6, 37)
  • Odpowiedz
@velros: nie no, mnie nie obchodzą religie, ale skoro taka panuje w Polsce to niech se jest, a z tym zabijaniem to chyba nie trzeba być religijnym i jakoś tak chyba w ogóle to nie musi być ujęte w religiach, żeby tego ludzie nie robili, tak mnie się wydaje, wiesz, jakaś moralność by się przydała, w to nie trza mieszać religii
  • Odpowiedz
@anonkelly: przed rozwiniętym płodem ? Ale wiesz że plemniki też da się badać ? Tak samo jak oceniać ryzyko ciazy z zespołem Downa tez. Zanim ktoś się urodził to jest określany pojęciem płodu. I znowu bredzisz, w trakcie ciąży bez problemu da się sprawdzić czy płód rozwija się prawidłowo i czy nie występują wady genetyczne
  • Odpowiedz
@suluf: no i bardzo dobrze, że da się sprawdzić rozwój płodu... przynajmniej udowadniasz, że matki dowiadują się o tym i mają czas na przygotowanie się do porodu, a potem wychowania chorego, super :D nie wiem, czemu zacząłem dyskutować na temat sprawdzania płodu skoro mnie to nie obchodzi XD zapomnijmy o tym
  • Odpowiedz
@anonkelly: boże jaki ty jesteś tępy. Wpierw że się nie da sprawdzić więc powinny rodzic, a teraz że skoro się da to powinny rodzic. Jeżeli cię kręci oglądanie męczarni dzieci aż w końcu umrą po paru dniach to droga wolna. Jeżeli to twój fetysz to zachowaj go dla siebie i nie wciskaj go innym. Zwłaszcza że wydajesz się mieć spore braki w temacie
  • Odpowiedz