Wpis z mikrobloga

@wi1qqqq: przy setce to już wypada wciągnąć jakiegoś banana, a w bidonach mieć coś bardziej pożywnego niż samą wodę. Ale mimo wszystko bomba zawsze może przyjść, kwestia dnia i dyspozycji ;d

@Dewastators: no ja nie umiem jesc na rowerze :d czasami jakas cole wciagne zeby cukier podwyzszyc ale tak to te batony probowalem i zele i jakos to na mnie nie dziala :P a dzisiaj mialem #!$%@? i wyjechalem sie
@borrow: tak w karbonie wszystko, na przyszly rok sobie jeszcze zmenie kola na karbonowe :D mam go od maja i wlasnie niedlugo pyknie mi 3kola kilometrow :d polecam fajne rowerki, ale teraz na te gorki tu w szwajcarii to bym wzial hamulce tarczowe, bo te troche lipa jednak
W bidonie izo (handmade lub kupne) a w kieszonce Twix lub Mars. И хватит. ;-)

Lepsze niż powerbank. ;-)

@czach: kiedys tutaj chyba nawet wyczytalem, zeby zrobic cytrusy z miodem i sola :d ale w lecie to nie byl najlepszy pomysl xD po 2h jazdy pod gore z 400mnpm na 2000mnpm w upale 34° to to smakowalo jak kaka xD myslalem ze sie zrzygam xD hahha

Piekna maszyna (
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@wi1qqqq: Mocno zaśmiane :D
Co za mix, odważnie. Jak wybieralem się na 300+ km, to dwa dni wcześniej analizowalem co jem, żeby nie było przygód żołądkowych, a Ci na górkach ładują w siebie co się nawinie, nieźle :D
  • 0
@wi1qqqq: 303 km wtedy wyszło. W tym roku miałem atakować 400 km, ale nieudany to był rok pod względem treningów i nic z tego nie wyszło. Mimo wszystko rower już na trenażerze i coś tam się kręci żeby w przyszłym się udało.
Pewnie sok z buraków Ci ciśnienie podniósł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bramborr: 303 km. Piękny dystans. Ja w tym roku zaliczyłem tylko 250 km, ale fakt - to był nieudany rok (drugi z rzędu), ale i tak najdłuższa trasa od prawie trzech lat. Daleko jeszcze do najlepszych lat. ;-)
  • 0
@czach:

Następna awaria: 600 metrów przed metą. :-D 

Fajnie się czytało, brawo. Aż sam nabrałem ochoty na taki ultra, w sumie to już dawno chodzi mi coś takiego po głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bramborr: TdP to kwalifikacja do Bałtyk-Bieszczady Tour (1008 km). Może uda się zaliczyć ultra Piękny Zachód? Wszystko zależy od tego jak się przygotowania do sezonu ułożą. Czy w ogóle będą. Na razie od początku tego miesiąca kręcę na trenażerze.
@wi1qqqq: Masz na myśli przygotowania?
Teoretycznie przygotowania zaczęły się od listopada (MTB), od marca szosa, w kwietniu pierwszy wyścig, w maju i czerwcu trochę po górkach, w lipcu fajne,.długie przejażdżki (tak w okolicach 200 km) a w ostatnim tygodniu prawie wszystko szlag trafił, bo zamiast urlopu prawie non-stop w pracy. Ale może to i dobrze, bo nogi odpoczęły. ;-)