Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Potezny_Mazur: Do 25 roku życia fajnie się go słuchało, ale później zaczynasz widzieć co on wygaduje i jak to działa na przeciętnych szaraczków, a tłumaczyć go 24h na dobę się nie da, jego całkowity brak kontroli w tym co gada mimo że szczyci się wysokim IQ wyklucza go z poważnej polityki.
  • Odpowiedz
Dla mnie aborcja to mało ważna sprawa

@aulus: No i dobrze. Tylko nie dziw się innym że też głosują patrząc głównie na swoje interesy zbywając wszelkie argumenty moralizatorskie.
  • Odpowiedz
@aulus: W tej chwili Korwin jest tam jednym z mniejszych oszołomów, właściwie to ciężko powiedzieć kto w tej chwili przejął pałeczkę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@aulus: xdddd grupa inceli, zamordystów, szurów i debili. Za każdym razem udowadniają ile są warci, zwykli zamordyści próbujący udawać wolnościowców. Jesteś tym samym co wyborcy PiSu. Jak nie jeden zamordysta to drugi
  • Odpowiedz
@piekielnieinteligentny: Póki co świetnie robią to wszystkie partie poza konfą wprowadzając lockdown, nie mówiąc że jakiś czas temu miałem wezwanie do urzędu skarbowego z pytaniem czym się zajmuje.
Nie ma rzeczy z którymi wleźli by mi do życia a które nie są już wprowadzone przez resztę partii sejmowych.
@Infamiee: To głównie lewica mówi mi jak mam żyć, a paliwo mam droższe niż w ameryce.
  • Odpowiedz
@Xysz: Chętnie to przyjmę do wiadomości jeśli zobaczę dowód, ale narazie więcej głosowań widzę gdzie po i lewica głosują razem z pisem.
  • Odpowiedz