Aktywne Wpisy
AnalnyRozbojnik +172
Co za #p0lka xd
Wyobrażacie sobie, żeby żona Messiego, Ronaldo, albo Tomasza Adamka tak się prowadziła na insta xd Już nie mówię o filmach z tańcem erotycznym, ocieraniem się o potężnych Hiszpanow, czy spędzanie urodzin Roberta z trenerem tańca xd
Naprawdę bardzo szkoda mi Roberta.
Osiagnij gigantyczny sukces, jeden z największych sukcesów na ziemi, miej żonę polkę której nawet miliardy dolarów, bentleye, wille nie powstrzymają przed puszczaniem się xd
#annalewandowska
Wyobrażacie sobie, żeby żona Messiego, Ronaldo, albo Tomasza Adamka tak się prowadziła na insta xd Już nie mówię o filmach z tańcem erotycznym, ocieraniem się o potężnych Hiszpanow, czy spędzanie urodzin Roberta z trenerem tańca xd
Naprawdę bardzo szkoda mi Roberta.
Osiagnij gigantyczny sukces, jeden z największych sukcesów na ziemi, miej żonę polkę której nawet miliardy dolarów, bentleye, wille nie powstrzymają przed puszczaniem się xd
#annalewandowska
Larsberg +37
#!$%@? mnie to że bohaterką serialu Fallout będzie baba. Silna niezależna kobieta hehe już to widzieliśmy w The Last of Us 2 Tam były dwie główne bohaterki - też baby. I te baby mordowały chłopów o wiele większych i silniejszych często w zwarciu za pomocą broni białej co brzmi abstrakcyjnie. W prawdziwym świecie postapo taka delikatna baba zostałaby zgwałcona i zabita na miejscu. Ile jeszcze będą nam wciskać ten lewicowy syf? O
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ha tfu wam na mordki - konfederacyjno-pisowskie ulungi.
2/365 #polityka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Konfederaci myślą, ze są wolnosciowcami. XD
A, ze np narodowy socjalista Krzys Bosak jest za zakazem handlu w niedziele, nazywając to cywilizowanym kapitalizmem? Aaa, to kuc spierdoks przełknie, byle „lewaków” piekło. XD
Muszę mieć czym dokarmiać prawaków ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Jonn: Dokładnie, hipokryci. To, że cześć głosowań się pokrywa, mniej niż z lewicą, ale jednak!