Aktywne Wpisy

Wszystkooo_ +127
Mam od wczoraj pewną rozkminę i chyba zniszczyło mi to dzieciństwo.
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
źródło: sergio-ze-zbuntowanego-aniola-12
Pobierz
mam_spanko +200
#l-------------j
źródło: 20240922_151113
Pobierz
![[ANGIELSKI] Jak firma uzależnia dzieci od swojej produkcji i jakie ma to skutki](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b6e640ba399028fae6b7d1c7aee84e999153e300adc0f563fc5274a45a653906,q80.png)

Mam opcje niezłego dealu w PL, gdzie chwilowo przebywam ale ogolnie na dłuższa metę bede pare lat raczej tam i zastanawiam czy jest w tym sens.
No i tez jak z wygoda, czy idzie się tam przyzwyczaić do każdy z kierownica po „naszej” stronie.
#kiciochpyta #samochody
@Buntro: Nie ma sensu. Odholują Ci samochód. Wlepią mandat. I jeszcze zapłacisz za parking policyjny.
Lepiej sobie kupić auto w UK, są tańsze w dodatku dla Brytyjczyków taką barierą psychologiczną przebiegu auta jest 100k mil (tak jak u nas 200kkm). Auta z przebiegiem 100-110k mil (więc 160-176kkm) są stosunkowo tanie, a to nadal świeże samochody. Tylko znajdź dobrego, polskiego mechanika w okolicy.
A tu proszę przykład, Honda Civic 2014, benzyna, 106kmil/170kkm,
źródło: comment_1603462850s1krVZnCIcuNxmGktGqm9f.jpg
PobierzDzięki za porady. Głównie moja motywacja jest taka ze na razie lockdown spędzam w PL pracując zdalnie dla Uk i troche mi doskwiera brak auta a z drugiej strony bez sensu tu cos kupować na miesiąc czy dwa. Ale chyba sobie dam siana
@Buntro 6 miesięcy to można jeździć jako turysta, jak się pracuje w UK to się turystą nie jest .
źródło: comment_1603475918b72j5YRZKFejCdLHE6sNrx.jpg
Pobierz