Aktywne Wpisy
Optimus_Seba +197
Znowu to zrobili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W grze Dead Space remake znalazłem takie oto złoto.
Po #!$%@? wciskać nawet tu tych odklejenców z ich nowomową?
GadałU, a potem słuchałU xD
#bekazlewactwa #gry #heheszki
W grze Dead Space remake znalazłem takie oto złoto.
Po #!$%@? wciskać nawet tu tych odklejenców z ich nowomową?
GadałU, a potem słuchałU xD
#bekazlewactwa #gry #heheszki
TrudnyMinus +13
Jeden f-16 to grube miliony wydane z moich podatków. I teraz co? Dać to ukraińcom którzy lata moment przegrają wojnę i całe to uzbrojenie trafi w ręce rusków? Nawet jak nie trafi, jaki to jest problem walnąć rakietką w lotnisko? IQ na poziomie bakłażana - tyle w temacie. Dajcie im bombowce dalekiego zasięgu z rakietami co lecą w #!$%@? daleko - może pomoże, nie zaszkodzi. Ale myśliwce? Czołgi to też przesada. Nim
Dzieci srające do kaczki które robią tak całe życie bo nie mogą same załatwić spraw w toalecie.
Drugi chłopak który leżał bezpośrednio ze mną na sali. Od dziecka zanik mięśni całego ciała. Wszędzie z nim ojciec, silny chłop psychicznie ale widać, że zmęczony całkowicie. Rozmawiałem z tym dzieciakiem prywatnie i mówił, że nie da się tego wyleczyć. Że będzie u niego postępowało. Wtedy jeszcze mógł z nami zjeść na stołówce o własnych siłach. I tak czekał w tych szpitalach aż do kompletnego zaniku siły.
To wywarło na mojej psychice ogromny wpływ, te dwa miesiące w tym szpitalu. Te wszystkie dzieci. Ja wiem, że aborcja to kruchy temat i sam nie jestem za tym, żeby robić ją na lewo i prawo. Ale jak słyszę, że nie można nawet dokonać aborcji ciężko chorego płodu to naprawdę jest #!$%@? przykro. Pomijam już takie które i tak umrze kilka godzin po co jest w ogóle ogromnym ciosem dla rodziców. Ale takie, które będzie żyło jak te wszystkie dzieci w tych szpitalach. Bez życia tak naprawdę.
Brak słów, naprawdę #!$%@?.
Brak słów.
#polska #protest #polityka #aborcja