Aktywne Wpisy
DrMagK2 +125
Moje miasto takie piękne XD
exori_vis +531
Skończyłem dzisiaj taska który był wyceniony na mniej więcej na 3 dni. Jutro robię sobie przerwę, a oddam go we czwartek o 15:30 do review. Nie chce wytwarzać presji w zespole, w tym czasie się pouczę coś dla siebie i będę czuwać na Teams. Manager zadowolony, koledzy też, projekt idzie do przodu. Tak trzeba żyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programowanie #programista15k #java
#pracait #programowanie #programista15k #java
Przynajmniej dzisiaj budzę się rano i wiem na czym stoję i czuję się wolnym człowiekiem. Życzę wszystkim Polakom w Polsce takiego uczucia. Póki co cieszę się, że podjąłem taką decyzję. Jeszcze rok temu się wahałem. Dzisiaj już wiem, że niepotrzebnie. Smutne jest to, że to żadna satysfakcja patrzeć jak ten mój piękny kraj rozpada się na kawałki.
#protest #bekazpisu
Komentarz usunięty przez autora
@Samael2: Ze mnie tak samo, znajomi się śmiali, że teraz jestem "klasa pracująca" bo pracuję fizycznie na zachodzie, zamiast zapieprzać za 2k do ręki, z czego połowa pod stołem, w biurze u jakiegoś Janusza, tak jak oni.
Chciałabym powiedzieć, że teraz ja się
@TwujKasztan: Z kim Ty się #!$%@? zadawałeś?
Bo nie robisz #!$%@? nic, żeby u Ciebie było lepiej :)
Jak mnie wkurviaja tacy bajkopisarze. Pluje na wszystkich polaczkow ktorzy mowia ze jest lepiej w UK czy innej Norwegii niz w Polsce, bo nie jest. Jedynie dla robaka jakimi jestescie, bo tutaj
Wybacz mi, że nie chciałem walczyć o ten kraj przy każdej możliwej sprawie w urzędzie, instytucji a nawet robiąc reklamacje na buty, która mi się po prostu należała.
Można żyć inaczej. Mój wybór, moje życie.
Jestem szczęśliwy. I nie wiem dlaczego to zdanie wywołuje w ludziach złość.
Wiesz co, dobrze ze Ty tam jesteś, nie wracaj prędko, a najlepiej nigdy. Bo tak się gubisz w swoim szczęściu, ze aż myslisz ze ktoś tu się złości z powodu Twojego dobrobytu, który każdy ma w dupie xD
Po prostu zrozum, ze tu nie zyje się wcale tak