Aktywne Wpisy

Ibiryd +455
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
źródło: IMG_7160
Pobierz
pastarri +33
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie

Dzisiaj w #rozdajo bestseller marki SAVIO Słuchawki Savio FORGE - podświetlane i bardzo elastyczne, na minijacka z adapterem do PC na pewno przypadną do gustu bo są wygodne. Membrana 50mm
Zasady:
1. Zaplusuj ten post
2. Wyniki w piątek ( ?° ?? ?°) - wygrywa jedna osoba
3. Zielonki mogą brać udział, ale tylko te co mają konto założone przed 1.10
4. Biorą udział tylko Mirabelki i Mirki mający co najmniej 150 wszystkich akcji na wykopie
Powodzenia! Zespół #savio. Nasze produkty możecie obejrzeć na www.savio.net.pl
Ps. Power Bank BA-02 z ostatniego wpisu wygrywa @brandonek - Gratulujemy!
źródło: comment_16033671859w2Bq0F4X67mEOHz4yrbs8.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/52617919/mirki-i-mirabelki-%C2%BA-%CA%96-%C2%BA-mamy-dla-was-wspaniala-/