Aktywne Wpisy
Co sądzicie o takiej skodzinie? Szwagier mówi, żeby wziąć jednak Karoka bo większy, ale mnie się wydaje że to starsza konstrukcja.
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Zgłoszenie e0a51382b161de49 z dnia 2020-10-21 23:12:03
Imię: B
Miejscowość: Poznań/Września - Aktualnie mieszkam we Wrzesni, ale Poznań to w zasadzie mój drugi dom, bo w nim pracuję i bywam praktycznie codziennie (poza lockdownem ;).
Kim jestem?
Normalnym człowiekiem z poczuciem humoru, dystansem. Umiem słuchać i lubię jak druga osoba również. Doceniam, jak ktoś autentycznie interesuje się tym co mówię/piszę i odwdzięczam się tym samym. Wyższe - jest, praca w IT - jest xD. Trochę z introwertyka w sobie mam, ale bez skrajności. Są dni kiedy cenię sobię spokój, ale czasem trzeba gdzieś wyskoczyć by nie zwariować. Tłumy i kluby - nieee. wolę kameralnie.
Wydaje mi się, że życie mam pod kontrolą, szczęścia brakuje mi w tej jednej kwestii, a jak to mowią - szczęściu trzeba pomoć, dlatego to ogłoszenie powstaje
Wygląd
170 cm wzrostu ( ͡° ͜ʖ ͡°), około 70 kg wagi. Dość aktywny fizycznie, więc nadwaga chyba mi nie grozi :) (siłownia, piłka, bieganie). Włosy ciemny blond, kiedyś jaśniejsze ale ostatnio mi pociemniały. Ubiór raczej standardowy - bluzy, dżinsy, t-shirty, raz na jakiś czas wskoczy się garniaka albo koszulę
Zainteresowania
Szeroko pojęta informatyka (z racji wykształcenia), od programowania po sprzęt, technologie, elektronikę, sport - m.in piłka nożna, muzyka (również coś tam czasem stworzę, przygram na klawiszu czy gitarze, ale raczej nie ma się czym chwalić :D), naukowe bzdury - kosmosy i inne sprawy, podróże - bo mam kilka wymarzonych miejsc w które chciałbym pojechać i będę dążyć do ich realizacji - m.in Norwegia (góry, fiordy, zorza polarna <3), Islandia, Azja (Filipiny, Wietnam), Bieszczady i tamtejsze nocne niebo ;). Generalnie uwielbiam naturę i jej piękno, zróżnicowanie które tworzy niesamowite krajobrazy.
Sporo też czytam książek - głównie zagadkowe kryminały, psychologiczne, trochę fantasy, sci-fi, czasem coś luźniejszego. Nie pogardzę dobrym serialem/filmem, dobrą gierką na kompa czy planszówką. Coś tam w kuchni też wyczaruję na miarę możliwości ;), bo lubię gotować i lubię zapach niektórych przypraw i potraw.
Czego oczekuję?
Najlepiej w pakiecie - partner i przyjaciel w jednym :). Normalna, miła, spokojna, umiejąca rozmawiać dziewczyna. Cenię sobie szczerość. Ktoś z kim będę czuł się swobodnie, z kim będę mógł zwiedzić kraniec świata jak i eksplorować katalog netflixa mroźne wieczory
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Nie ważne jak, ważne, że razem. Czy to wieczór filmowy pod kocem czy spontaniczny nocny wyjazd za miasto w poszukiwaniu bezchmurnego nieba przy kubełku z kfc - biore wszystko ;)
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub: nie mam nic przeciwko, ale nie jest to mus
Dzieci: szczerze to nie wiem, w swoim czasie się dowiem
Alkohol: lubię sobie czasem strzelić piwko czy dwa, ale piję ostatnio raczej bardzo sporadycznie, nic nie palę, nic nie biorę.
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonypoznan/wrzesnia-aktualniemieszkamwewrzesni,alepoznantowzasadziemojdrugidom,bownimpracujeibywampraktyczniecodziennie(pozalockdownem;). #mirekszukamirabelki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora