Wpis z mikrobloga

o właśnie o, jak będzie widział Jacek to sieć jest zablokowana trzeba anulować, kominiarz był na dachu wyczyścił komin na strychu wybrał popiół całe wiadro, coś zablokowane ja nie wiem co o i kreska mryga, paczkę dostałem i jestem bardzo zadowolony, pogoda senna, o rosół trochę zostało ogórkowej pomieszałem, mały kosz śmieciara zabrała, środa ciekawe co z Krzyśkiem, 3 telefony ma he, ten wirus temu trzymają dłużej, prawie cały piec ciepły, kominiarz powiedział że dobry ciąg jest, z Krakowa co jechali do Hajnówki pytali o Krzyśka, smutno samemu siedzieć w domu znudziło mi się już, brzuszek rośnie, specjalną maść kupiłem trzeba dbać o zdrowie, komarów nie ma już okres zimowy, jak będziesz w Białymstoku to pojedziemy na cmentarz bo jest zdjęcie jak moja mama 40lat wyglądała bardzo ładna kobieta, niedługo dzień zmarłych, (pokazuje spasiony bęben) szczupły byłem zawsze szybko spala mój organizm, (je zupę) tak to jest, wczoraj malowałem bramę i siatkę, jeszcze bułki mam mogę pasztet na kolację, (gada o pogodzie), firanki i zasłonki, przykro że takie filmy nic złego nie mówię samemu tak bywa
#suchodolski #kononowicz #kononowicztldr #patostreamy
Pobierz I.....u - o właśnie o, jak będzie widział Jacek to sieć jest zablokowana trzeba anulo...
źródło: comment_1603287174eYovJ4z514vaz3hsVRjc36.jpg
  • 4