Wpis z mikrobloga

a mapka gdzie szukać "szalone zakupy" będzie?

@dsctom: na razie na pewno jest za wcześnie żeby odpowiedzieć z pewnością. Losów jest stosunkowo dużo, sprzedaż nadal raczej będzie na niskim poziomie a możliwe, że korona kryzys będzie jeszcze pogarszał sytuację.

W razie chęci otrzymania listy kolektur możesz zgłosić się bezpośrednio do swojego oddziału pisząc email z prośbą o adresy kolektur w których dana zdrapka jest jeszcze dostępna. Adresy email oddziałów dostępne
  • Odpowiedz
@Nutaharion: byłem w Polsce dwa tygodnie temu i zgodnie z zleceniami kupilem kilka zdrapek (chyba purpurowe) 7 ale wpadlo tylko kilka nagrod po 5zl, za to w keno (8 liczb na 5 losowan) wpadlo 300zl
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Nutaharion: trochę zmieniają sposób sprzedaży, skoro można też przez neta. A nie myślisz, że to żenada szukać przy babie w lotku numeru seryjnego zdrapki? Czułabym się jak baba na bazarze xD bo rozumiem że w necie losuje się? Czy wybieram przedział? XD
  • Odpowiedz
@banjo: na początku było dziwnie jak grzebałem w koszyku ze zdrapkami, niekiedy jest nawet groźnie bo sprzedawcy są dziwni, ale już się do wszystkiego przyzwyczaiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz