Wpis z mikrobloga

Witam, mam taki problem, a mianowicie wywaliłem się leciutko na laptopa i ekran mi sie rozlał.. Zaniosłem go do naprawy i gościu mi gada, że to nie matryca i coś tam coś tam i powiedziałem żeby mi go oddał bo coś palił jana czy to na pewno mój laptop (mieszkam w Anglii i nie do konca wszystko rozumiem jak szybko mówią) i teraz pytanie bo nie chce już oddawać do nastepnej naprawy do innego tylko chce sam spróbować to wymienić, czy jest to łatwe i jaki jest koszt tego? Laptop to dell g3 a to zdjęcia przed naprawą i po #technologia #komputery #laptopy #anglia
sebastian-olszak - Witam, mam taki problem, a mianowicie wywaliłem się leciutko na la...

źródło: comment_1603127319N38UyKX7mmWi47X7kwuQzO.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sebastian-olszak: na odwrocie matrycy masz oznaczenie poszukaj na ebay takiej samej i wymien sobie w sumie gosciu Ci za free sporo roboty odwalil ( ͡ ͜ʖ ͡) nie musisz juz rozkrecac Natomiast powaznie to dramat. Na bank to jest rozwalona matryca. Jak nie jest Ci obcy srubokret precyzyjny i troche wyczucia to spokojnie dasz rade ogarnac.
  • Odpowiedz
@sebastian-olszak: cała matryca z zawiasami - patrz na ebay ile używane części, najlepiej jakbyś rozebrał i wiedział co jest pęknięte czy naderwane, sam tak wielokrotnie wymieniałem te gniazdko do ładowania
ale zaznaczam, że jak masz 2 lewe ręce i nie masz kamerki pod ręką (aby nagrać proces rozbierania i cofnąć go w najgorszym przypadku) to radzę dobrze zmierzyć siły na zamiary
  • Odpowiedz