Aktywne Wpisy

kinollos +301

olaf_wolominski +66
Cykliczna przypominajka że @pieczony_szczur_z_ogniska grozi mirabelkom gwałtem po tym jak wyśle im swojego kindybała oraz przypominajka że może mi najwyżej possać.
Osobnik ten to dobry przykład do czego zdolne jest normictwo spuszczone ze smyczy, nie wiem dlaczego moderacja toleruje mizoginistyczne normictwo na wykopie. Nie dla ideologii normie.
#przegryw #heheszki #humorobrazkowy #niebieskiepaski #rozowepaski #spermochlip #spermiarzalert #neuropa
Osobnik ten to dobry przykład do czego zdolne jest normictwo spuszczone ze smyczy, nie wiem dlaczego moderacja toleruje mizoginistyczne normictwo na wykopie. Nie dla ideologii normie.
#przegryw #heheszki #humorobrazkowy #niebieskiepaski #rozowepaski #spermochlip #spermiarzalert #neuropa

#excel
Dane szczegółowe zawsze możesz uogólnić, ale nigdy w drugą stronę.
A jakby tak mieć tabelę produktów, w której są i lodówki i te produkty, które mogą być w lodówkach. Do tego mieć kolumnę, która opisuje, w której lodówce jest dany produkt?
Może jest ktoś tutaj, kto lepiej rozumie istotę problemu. Też bym się chętnie dowiedział.
@ShortyLookMean: dla jednego sklepu tak, ale hierarchia wygląda tak: Polska (regiony i inne przypisania) -> sklep -> lodówka w sklepie. dla sklepu max zadziała, dla Polski chcę mieć średnią ze sklepów, więc nie zadziała.
Na tyle, na ile rozumiem, masz jakies tabele z danymi, np
Sklepy
-id, nazwa, adres, costam
Lodowki
- id, nazwa, sklep
Produkty
- id, nazwa, costam
Wypelnienie
- lodowka, produkt, ilosc
W bazodanowym podejsciu moalbys uzycie SQL: JOIN i GROUP BY by na przyklad zobaczyc w jakim sklepie sa jakie produkty (i ile).
Wiec bym chyba szukal funkcji odpowiadajacych