Wpis z mikrobloga

@LewCyzud: duże c---i to kalectwo, niemożność wykonywania wielu czynności, a uprawianie sportu i jakichkolwiek aktywności wiąże się z bólem i ogromnymi wydatkami na staniki podtrzymujące. Już pomijając kwestię ubrań, które w większości nie pasują i bielizny na zamówienie. No i społeczny odbiór kobiet z dużymi piersiami też nie jest zbyt kolorowy, całe życie jakieś niewyględne komentarze, spermiarstwo i czepianie się na przykład ze strony nauczycielek, że wygląda się zbyt prowokująco
  • Odpowiedz
@LewCyzud: No to jak jest oczywiste to po co ta dyskusja, zapytałeś dlaczego kobieta jest w stanie się tak oszpecić, odpowiedz jest prosta, bo tak woli i lepiej się czuje. To po co drążyć XD
  • Odpowiedz
@LewCyzud: > duze p----i u realtywnie szczuplej kobiety to dar.
P----i składają się z tkanki gruczołowej i tłuszczowej. To w tkance gruczołowej tworzą i rozwijają się nowotwory, więc szczupłe dziewczyny z większym biustem mają więcej tej tkanki gruczołowej, w której nowotwór może się pojawić, także nie jestem pewna czy to taki dar. Raczej zwiększone ryzyko raka p----i.
Wizualnie pewnie jest to atrakcyjne, ale takie dziewczyny są często postrzegane właśnie przez
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 33
@LewCyzud: mam koleżankę, która ma duże p----i, ale to naprawdę duże p----i przy braku ulania. Wygląda to wręcz obrzydliwe nago, bo ją widziałam, jej komfort życia też na tym ciepri bo krzywy kręgosłup, ból pleców mimo dobrze dobranych staników. Czeka na operacje
  • Odpowiedz