Wpis z mikrobloga

@Mareczekk447: o grubo, komentarze sprzed 9 lat są wyciągane. Czekam na brudne taśmy VHS z 1 komunii świętej xD Pierwszy film na YT wrzucilem w 2014 chyba,9 lat temu to ten kanał nie nazywał się RŻ tylko jakoś randomowo. Pewnie pòl domu też korzystało z tego konta na kompie no ale spoko szanuję,że wam się chce tak czas marnować i daje plusa xD
  • Odpowiedz
@why1sthat: my serio rozmawiamy o komentarzu z 2011? xD Gdzie filmy wrzucam od 2014 chyba? I w ogóle WTF o co chodzi z tym komentarzem. Serio czekam na fragmenty z komunii świętej gdzie źle spojrzałem na księdza. Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@rezyserzycia: jak dla mnie Twoje filmiki to jest mega cringe na poziomie trudnych spraw, jednak przejrzałem dosłownie kilka. Nie wiem jak możesz wyjaśnić z tym kręceniem na odległość, lepiej jak to chyba przemilczysz, bo tylko zrobisz z siebie idiotę znowu XD Natomiast o tych lajkach pod rasistowskimi żartami, to po prostu przyznaj że lubisz rasistowskie żarty tak jak Gargamel lubi się śmiać z papieża i nie uważasz się za osobę
  • Odpowiedz
@rezyserzycia: typie dostałeś hajs żeby nagrać film o tym żeby promować dystans społeczny. I zrobiłeś to po najmniejszej linii oporu nagrywając wszystko w jednym pokoju. Niektórzy za takie akcje dostali by sądowy nakaz zworu pieniędzy czy coś. Takie filmiki jak Gargamela otwierają ludziom oczy i odsiewają cwaniaków od uczciwych.

Będąc osobą znaną musisz się liczyć z krytyką. Wspominając o tym że ktoś się zabije stosujesz szantaż emocjonalny.
  • Odpowiedz
@Mareczekk447: to nie szantaż. Wyciągnam wnioski bo odezwali się do mnie ci, którzy też byli na tapecie u Gorgonzoli. Jeden u psychologa wylądował i bierze leki,z tym nastolatkiem, który wpakował się niby i wysłał w paczce też było słabo. Zły stan, zaprzestanie nagrywania itd. U nich to było jeszcze coś na podstawie filmu lub filmów a u mnie to kilkumiesięczne śledzenie działań, pisanie po znajomych, studiowanie wpisów z YT,FB, insta,naszej
  • Odpowiedz