Aktywne Wpisy
ZAKAPIOREK +108
dzisiaj kończe 26lvl
czego sobię życzę?
stanięcia na nogi i wyjścia z depresji oraz wygrania ze swoimi demonami w głowie
wierzę
czego sobię życzę?
stanięcia na nogi i wyjścia z depresji oraz wygrania ze swoimi demonami w głowie
wierzę
Witam, gdzie najtaniej kupić krypowaluty, ewentualnie jak najtaniej kupić walutę XMR bez kosmicznej prowizji? #gielda #bitcoin #kryptowaluty #inwestycje
Jeżeli traktować słowa Helmuta Marko poważnie (co wcale nie jest takie oczywiste), Robert Kubica pomimo roli zawodnika rezerwowego nie zastąpiłby niedysponowanego Giovinazziego. Pytanie, po co w ogóle w takim razie oficjalny kierowca rezerwowy, skoro w nagłej sytuacji do kokpitu może wskoczyć każdy? W przypadku Racing Point było podobnie i o ile Hulkenberg wydawał się pewniejszym wyborem niż Vandoorne czy Gutierrez, o tyle niezbyt to uczciwe w stosunku do tych zawodników. Z drugiej strony uświadomiłem sobie, że mimo wielu opinii, jakoby rezerwa u różowych była lepszą opcją niż w Alfie, nastąpiłby wylew żółci na niespotykaną dotąd skalę, gdyby się okazało, że i tak zeropodiumowiec wskakuje sobie za kierownicę RP20 i zdobywa punkty.
Źródło cytatu: https://www.f1wm.pl/news/48452
#f1 #kubica
1) Marko sobie fantazjuje, a nie wie jakby było
2) Kubica miał w tym czasie swój wyścig, a Mick był na torze.
3) Żaden poważny kierowca raczej nie chce się ośmieszyć startując bez treningu.
Chyba nie masz na myśli Hulka, który mimo p--------h okoloczności, i starcie z P20 odzyskał 12 pozycji i dowiozł solidne 2 pkt i DoTD. Bo jeśli nie, to przypominam Ci, że treningi piatkowe odwolali dla wszystkich, wiec wszyscy są niepoważni w takim razie
@yasiupl1: Tak, Hulka który różowym Mercedesem zdobył P20 xD
A wyścigu wyprzedził jedynie same słabe albo uszkodzone bolidy.
I tak
Swoją drogą chyba i tak mu nieźle poszło jak dla mnie, bo jednak pierwszy raz na tym torze to jechał w kwalifikacjach.
EDIT2 czemu wgl ja to k---a piszę.....
EDIT4 @CherryCz0pek: Pamiętaj, że to jednak hulkenberg, gość ma taka alergie na podium, że nie zdobyłby go nawet jakby 17 kierowćow odpadło
@erb0: Serio, stary? https://www.youtube.com/watch?v=ivy1TNroLwk Daleki jestem od gloryfikowania Nico, wszak to pocieszny zeropodiumowiec, ale akurat w ten weekend, biorąc pod uwagę okoliczności, robotę zrobił.
Kogo wyprzedził Hulk?
- 2 Haasy
- 2 Alfy
- Latifiego
@rod3nt: Jaką robotę? Z kim mocnym wygrał? Gdyby nie awarie miałby 0 punktow.
A tak wgl to masz rację stary, nawet jak nie masz racji, to w sumie trochę masz rację, biję się w pierś, wygrałeś, możesz otwierać szampana w przeciwieństwie do Hulkenberga hehehhehe