Wpis z mikrobloga

Jak myślicie, jakie są najlepsze hobby, by poznać przy tym nowych ludzi? Mam kilka hobby, ale wszystkie albo wykonuje się w pojedynkę, albo po prostu wolę to robić sam. Chętnie zająłbym się czymś nowym jeśli miałbym przy tym możliwość poznania ludzi. Jakie hobby mogą najbardziej łączyć? #pytanie #hobby #samotnosc #zainteresowania
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kuddelmuddel: Każde, tylko trzeba się socjalizować. Są grupy na fb łączące ludzi z tego samego miasta wykonujących te same/podobne hobby. No chyba, że mieszkasz na jakiejś wsi, to trzeba dojazdy rozważyć.
  • Odpowiedz
  • 0
@10129
@Kar-l
@Vadzior Mieszkam w mieście. Latem szukałem kompana na rower, ale nie znalazłem. Na siłownię wolę samemu. Co do planszowek to faktycznie jest coś takiego i nawet zacząłem tam chodzić. Fajnie jest, ale spotykamy się co 2 tygodnie i w sumie nic głębszego z tego nie wynika. Czekam na dalsze propozycje, na pewno inni też są ciekawi.

@Atreyu ludzie są fajni, skoro widzisz ich burwami to takimi
  • Odpowiedz
Latem szukałem kompana na rower, ale nie znalazłem

@kuddelmuddel: Gdzie XD Ja mam z 500 wypadów z obcymi ludźmi na przestrzeni kilku lat. Na fb na grupach piszesz "ktoś jutro na rower" i czasem się z 20 osób zebrało. Tylko jak nie masz szosy to to zaznacz. Są nawet dedykowane grupy pod takie ustawki rowerowe.
Ludzie nawet na spacery szukają kompana.
Generalnie na sport jest najlepszy target, od spacerów po
  • Odpowiedz
Mieszkam w mieście. Latem szukałem kompana na rower, ale nie znalazłem. Na siłownię wolę samemu

@kuddelmuddel: klub strzelecki? może być pneumatyczny jak b--ń palna za drogo (amunicja) wyjdzie. tam będziesz miał kontakt z ludźmi.

możesz się przejść na #wykopiwo jak jest w Twoim mieście
  • Odpowiedz