Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +139
#przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #youtube #polska
NIEZMIERNIE WKKU#RWIA mnie fakt, że tiktokerki/yutuberki/instagramowiczki z milionem subów wycierają sobie mordy fobią społeczną. Te ### pokazują LITERALNIE każdy moment swojego życia publicznej widowni, a będą pieprzyć coś o lęku xD nie no nie wyczymie... To samo z depresją. Kanały po milionów subów i codziennie vlog jakiś nagrany, a tymczasem osoby z prawdziwą depresją i fobią społeczną zdychają w swoich piwnicach od czasu do czasu pisząc jakiś
NIEZMIERNIE WKKU#RWIA mnie fakt, że tiktokerki/yutuberki/instagramowiczki z milionem subów wycierają sobie mordy fobią społeczną. Te ### pokazują LITERALNIE każdy moment swojego życia publicznej widowni, a będą pieprzyć coś o lęku xD nie no nie wyczymie... To samo z depresją. Kanały po milionów subów i codziennie vlog jakiś nagrany, a tymczasem osoby z prawdziwą depresją i fobią społeczną zdychają w swoich piwnicach od czasu do czasu pisząc jakiś
PrawaRenka +288
#przegryw
Jak dziecko czułem się trochę jak dorosły wśród innych dzieci, a jako dorosły czuję się jak dziecko wśród dorosłych. A wy?
Jak dziecko czułem się trochę jak dorosły wśród innych dzieci, a jako dorosły czuję się jak dziecko wśród dorosłych. A wy?
No ciekawe #!$%@? czemu, skoro jedzie autem do pracy xD
Mówię jej, że ok i niech pokazuje co ma do wyboru, bo w sumie i tak teraz mam chwilę wolnego to zobaczę co tam jest modnego w tym sezonie. Warto wspomnieć, że ów dziewczyna to taka całkiem ładna 22. letnia szatynka, taka trochę szara myszka, bo do szczupłości to jej brakuje z 5 kg, ale za to wszystko poszło w tyłek i cycki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dostaję serie kilku zdjęć, mówię to ok, to ujdzie a tamto wyjeb.
No spoko, to ładne xD
Po czym znowu kilka kolejne 10 różnych rzeczy, nawet dziewczyna wie w co się ubrać.
Po kilku minutach od wydawania opinii odnośnie tego co widziałem odpisuje:
I cyk zdjęcie w bieliźnie. Jeszcze trochę coś tam popisaliśmy.
Nie wiem co sądzić, dziewczyna jest urocza, ale trochę nie w moim typie. Świetnie się dogadujemy za to. Do tego trochę z dupy, że będąc w związku wysyła mi takie rzeczy.
#zwiazki #rozowepaski #podrywajzwykopem
@Lorenzo_von_Matterhorn:
@Lorenzo_von_Matterhorn: owa dziewczyna, owa. Ten wyraz się odmienia.
@MarcinDerk: "changing room lingerie" wpisz se w google i wyjdzie pewnie coś podobnego.
@wilku88: :(
@Felixu: nie, ale jak coś to bd pisać xD
@Lorenzo_von_Matterhorn:
@Slavcel: #!$%@? na typa, życiowy nieudacznik, bardziej myślę czy teraz kiedy zajebiście mi się nie chce wychodzić z chaty na tindery nie ogarnąć sobie dupeczki. Z drugiej strony tak brać po kimś to 2/10.
@Felixu: bo co?
@Felixu: ruchałem przecież bez gumy. Tylko głupi bierze i od razu bez gumy #!$%@?.
@Lorenzo_von_Matterhorn: Nie każdy ma potrzebę dużo zarabiać, niektórzy wolą mieć spokój. Za to chamstwa i arogancji raczej nikt nie ceni.
Typowy stulejarz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
On i ty to chyba jedno i to samo xd