Wpis z mikrobloga

Mircy co się dziś #!$%@?ło, godzina 9 z minutami, drapie się po jajkach i dostaję wiadomość od dziewczyny kumpla ze studiów:

Anon pomożesz? Poszłam przed pracą do sklepu kupić kilka szmatek, a (jej chłopak, nazwijmy go Piotrek) Piotrek nie odpisuje i nie wiem co wybrać.

No ciekawe #!$%@? czemu, skoro jedzie autem do pracy xD
Mówię jej, że ok i niech pokazuje co ma do wyboru, bo w sumie i tak teraz mam chwilę wolnego to zobaczę co tam jest modnego w tym sezonie. Warto wspomnieć, że ów dziewczyna to taka całkiem ładna 22. letnia szatynka, taka trochę szara myszka, bo do szczupłości to jej brakuje z 5 kg, ale za to wszystko poszło w tyłek i cycki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dostaję serie kilku zdjęć, mówię to ok, to ujdzie a tamto wyjeb.

hihihihihihihihi, Anon przecież w tym przyszłam.

No spoko, to ładne xD

a to jak już jesteś to zobaczę to i tamto

Po czym znowu kilka kolejne 10 różnych rzeczy, nawet dziewczyna wie w co się ubrać.
Po kilku minutach od wydawania opinii odnośnie tego co widziałem odpisuje:

super dziś byłeś musimy się kiedyś przejść na szopping, masz mały prezent za wytrwałość ;)

I cyk zdjęcie w bieliźnie. Jeszcze trochę coś tam popisaliśmy.
Nie wiem co sądzić, dziewczyna jest urocza, ale trochę nie w moim typie. Świetnie się dogadujemy za to. Do tego trochę z dupy, że będąc w związku wysyła mi takie rzeczy.
#zwiazki #rozowepaski #podrywajzwykopem
  • 33
@Lorenzo_von_Matterhorn: Chyba nie ma czego i o czym sądzić :P Skoro ma chłopaka a Tobie wysyła tego typu zdjęcia no i ewidentnie szuka następnej gałęzi (tamtej nie puści zanim nie chwyci drugiej) to nie ma co liczyć, że z Tobą w przyszłości postąpi inaczej kiedy znajdzie "lepszą partię".