@ACE41: właśnie się zorientowałem, że rozmawiam z człowiekiem, który wolny czas poświęca na oglądanie szczających pod siebie meneli. Niczego już od ciebie nie wymagam i przepraszam za ostre słowa. Ty po prostu jesteś intelektualne niezdolny do zrozumienia pewnych rzeczy.
@ZaplutyKarzelReakcji: skoro tyle wiesz o ludziach to wystaw mi jeszcze horoskop. Mi szkoda czasu na klasyfikowanie ludzi i wymyslanie czym się zajmują i co robią. Pomimo tego, że jestes zakochany w homosiach nie oceniam bo nie znam cię. Ale rozumie, że musisz się troche dowartościować ze swojego przykrego życia wyżywając się na obcych w internecie.
Ale rozumie, że musisz się troche dowartościować ze swojego przykrego życia wyżywając się na obcych w internecie
@ACE41: Przecież ja stwierdziłem fakt. Osoba, która neguje badania naukowe tylko ze względu na swoje zdziczałe uprzedzenia to JEST ignorant, nieuk albo miernota intelektualna. Z twoich zainteresowań doszedłem, że to trzecie, bo normalni, dorośli ludzie nie zajmują się oglądaniem i komentowaniem meneli.
@ZaplutyKarzelReakcji: aha czyli obrażanie innych i wmawianie swoich wyobrażeń dziś nazywane jest faktem - brzmi to jak tani populizm i demagogia.A Ty jakim prawem pouczasz innych? Kim Ty jesteś? Człowiek jest wolny i może oceniać nie i wchodź z butami w światopoglądy, bo już byli i są tacy co chcą zmieniać ludziom myślenie, zniewolić by myśleli jak im się każe
#bekazpisu #koronawirus #neuropa #4konserwy
@ACE41: coś się tobie kolego uroiło, bo takie zdarzenie nigdy nie miało miejsca.
@ACE41: Raz, że nie stało się to z dnia na dzień tylko na podstawie rzetelnych badań, których nikt nie był w stanie podważyć.
Dwa z uwagi na brak możliwości podważenia badań zakute konserwy wymusiły głosowanie, bo nic innego im nie zostało.
Gardzę takimi miernotami intelektualnymi, ignorantami i nieukami, którzy nie potrafią przedłożyć faktów ponad swoje zdziczałe uprzedzenia.
@ACE41: Przecież ja stwierdziłem fakt. Osoba, która neguje badania naukowe tylko ze względu na swoje zdziczałe uprzedzenia to JEST ignorant, nieuk albo miernota intelektualna. Z twoich zainteresowań doszedłem, że to trzecie, bo normalni, dorośli ludzie nie zajmują się oglądaniem i komentowaniem meneli.
@ACE41: Jesteś tak durny, że nawet prostego słowa używasz niewłaściwe. Typowe tępe prawactwo.
@ACE41: My się nie dogadamy, bo funkcjonujemy na tak różnych poziomach umysłowości, że równie dobrze mógłbym rozmawiać z kononowiczem.