Wpis z mikrobloga

Ktoś się zastanawiał, jaki batch code miałby kupiony obecnie Davidoff Zino, o którego zaprzestaniu produkcji mówi się w wielu miejscach internetu. Rozwiewam wątpliwości - november 2019.
#perfumy
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FELIX90: i tak i nie, mogli tyle go naprodukować, a że nie sprzedawał sie najlepiej to sie ostal.
Ja niedawno kupiłem 2 Moschino Uomo z internetwej perfumeri dla kogos i jeden to 2011 a drugi 2013
  • Odpowiedz
@FELIX90: Wydaje się dziwne, ale nie ma go na stronie i producent kilka razy potwierdzał wycofanie. W 2008 albo 2009 Davidoff zmienił czcionka ze starej na c-----ą. Więc jakby ktoś dostał nową czcionkę z kodem 2014-2017, to byłby jakiś dowód na wznowienie produkcji.
  • Odpowiedz
@Seshxyz: @ciezka_rozkmina: @Ostatni_Piwniczanin: poprzeglądałem trochę stron i wszędzie jest info, że Zino już na pewno nie produkują i prawdopodobnie było naprodukowane tego w gigantycznych ilościach. Wydaje się to dziwne, że przez 10 lat tego nie wysprzedali, ale z drugiej strony jak ktoś ma batche z sierpnia 2020 to też wątpliwe, żeby tak szybko weszły takie partie do perfumerii.
  • Odpowiedz