Aktywne Wpisy

PrzylepkaZniszczenia +142
Mam dziwne hobby. Oglądam reklamy z całego świata.
W Afryce nie ma nawet jednej reklamy gdzie są biali ludzie mieszani z czarnymi. Czy oni nie są przypadkiem rasistami?
#reklama #ciekawostki #rasizm
W Afryce nie ma nawet jednej reklamy gdzie są biali ludzie mieszani z czarnymi. Czy oni nie są przypadkiem rasistami?
#reklama #ciekawostki #rasizm
źródło: temp_file7991426471070185979
Pobierz
mickpl +166
Noalejakto. Skończyć się miały i gospodarka miała upaść, a poza tym miało "być jak na zachodzie", młodzi już mieli tylko wynajmować, za ceny jak w Singapurze. Kto by się zamroził w styczniu i odmroził teraz byłby w ciężkim szoku.
No i nie zgadzam się, że wobec tego i owego jest "dokonały czas na zakupy". Właśnie czas jest doskonały, aby sobie posiedzieć na peronie, obserwować jak się pod tyłkami pali i jeść popcorn.
No i nie zgadzam się, że wobec tego i owego jest "dokonały czas na zakupy". Właśnie czas jest doskonały, aby sobie posiedzieć na peronie, obserwować jak się pod tyłkami pali i jeść popcorn.
źródło: onet
Pobierz

#perfumy
Ja niedawno kupiłem 2 Moschino Uomo z internetwej perfumeri dla kogos i jeden to 2011 a drugi 2013
źródło: comment_1602504975jX8sRXYVTntK7fvQo6t4vN.jpg
PobierzZnalazłem info, że był wycofany już w marcu 2010, więc kody z lipca i sierpnia 2020 byłyby takim dowodem.
https://www.basenotes.net/perfumenews/362-davidoff-zino-relax-and-good-life-all-discontinued
Ciekawa teoria w komentarzach. Jeśli Coty upiera się że zakończyło produkcję, to może ktoś inny to robi xD