Aktywne Wpisy
DyrektorInternetu +212
W końcu kupiłem swoje pierwsze auto, nie mam z kim się podzielić swoim szczęściem, a nie chcę wyjść na chwalipiętę wśród znajomych i rodziny, więc zapostuje tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze tylko na myjnie go zabrać xD
#samochody #pierwsze4kola #chwalesie
Jeszcze tylko na myjnie go zabrać xD
#samochody #pierwsze4kola #chwalesie
kowalik +240
Za niecałe 2 godziny wyjeżdżam do Holandii. Po 10 latach rzuciłem etat i wyjeżdżam z tego państwa z kartonu. Dajcie parę plusów dla odwagi, bo boję się okropnie.
#emigracja
#emigracja
"Tomku Grymski. Mam dla ciebie wyzwanie.
Weź pod opiekę kolegę Przemcel. On mieszka w Poznaniu tak jak i ty a dodatkowo od wielu lat ma problem z nabraniem masy. Ma prawdopodobnie zespół marfana.
Jego historia jest szeroko znana i komentowana na wykop.pl
Wierze w ciebie ze uda ci się mu pomóc. Miałbyś ogromny szacunek u wielu ludzi i dowiódł byś ze praktycznie każdy może stać się lepsza wersja siebie."
#przemcel
#silownia
#mikrokoksy
#wygryw
Mógłby mieć najlepszego trenera na świecie, ale i tak nic to nie zmieni. On najpierw sam musiałby chcieć.
Swoją drogą - po 2 latach (?) treningu robić nie dość, że całkowicie niepoprawny przysiad, to jeszcze z ciężarem 17kg... To były dobrze zmarnowane 2 lata treningu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja i wielu tu innych mu dobrze zycze wiec zrobmy to aby mu pomoc.
Przemcel to idiota, zrobił z siebie takiego durnia, że teraz jego jedynym ratunkiem jest pójście na tym na całość i zrobienie
Komentarz usunięty przez moderatora