#kucyki [ #mlp #luna artysta: #viwrastupr ] Czy ja coś pisałem o galeryjce z księżniczką nocy? A no chyba tak ( ͡°͜ʖ͡°) Dochodziła 5 nad ranem gdy zacząłem sobie zdawać sprawę, że trochę przesadziłem z ilością i trzeba zacząć wybierać. (╯︵╰,) Nie lubię marnować dobrego kontentu więc w najbliższym czasie tu i ówdzie Lunka zaszczyci przyszłe galeryjki.
Usiądź sobie wygodnie, włącz klimatyczną muzyczkę. No i zaczynamy. (⌐͡■͜ʖ͡■) ♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫
@Lizergo: W sumie to ta galeria była odpowiedzią na galerię z Celką XD Ale nie mam nic przeciw zadedykowaniu czegoś dla @lionbest (づ。◕‿‿◕。)づ♥ Jak tylko znajdę trochę czasu (i jeszcze odchoruję swoje :/ ) to może coś z królewską parką (albo i całą rodzinką) jakiś szkic pomysłu jest ¯\_(ツ)_/¯
Czy ja coś pisałem o galeryjce z księżniczką nocy? A no chyba tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dochodziła 5 nad ranem gdy zacząłem sobie zdawać sprawę, że trochę przesadziłem z ilością i trzeba zacząć wybierać. (╯︵╰,)
Nie lubię marnować dobrego kontentu więc w najbliższym czasie tu i ówdzie Lunka zaszczyci przyszłe galeryjki.
Usiądź sobie wygodnie, włącz klimatyczną muzyczkę. No i zaczynamy. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫
Ale nie mam nic przeciw zadedykowaniu czegoś dla @lionbest (づ。◕‿‿◕。)づ ♥
Jak tylko znajdę trochę czasu (i jeszcze odchoruję swoje :/ ) to może coś z królewską parką (albo i całą rodzinką) jakiś szkic pomysłu jest ¯\_(ツ)_/¯
Na razie dobranoc bo padam (╯︵╰,)