Wpis z mikrobloga

przed zimą zacząłem szukać jakiegoś nawilżacza powietrza, zastanawiam się czy nie lepiej od razu jakiś oczyszcz powietrza, ale nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości. Myślałem o #sharp kc-g60euw, ale jak czytam to i tak nie ma szans, że jednym urządzeniem ogarnę całe mieszkanie.
Mieszkanie na n niecałe 70m. prawie połowa tego to przedpokój z otwartym salonem i tu docelowo miałoby stać to urządzenie. są jeszcze dwie sypialnie i pytanie co z nimi. czy jak działałby tylko ten jeden nawilżaczo oczyszczacz to ma to w ogóle sens, czy trzeba też jakieś mniejsze oczyszczacze do sypialni, czy tam już tylko nawilżacze? no i jeszcze kuchnia ktora jest oddzielnym pomieszczeniem, ale bez drzwi, więc też by "zużywała" wydajność tego głównego
#nawilzaczpowietrza #smog #czystepowietrze #oczyszczacz #oczyszczaczpowietrza #purifier #agd #dom
  • 6
  • Odpowiedz
@musztym: ale można to jakoś stopniowo wprowadzać i będzie stopniowa poprawa i będę miał po prostu czysta cześć mieszkanie, czy jak teraz będzie jeden oczyszczacz to w ogóle bez sensu bo będzie próbował czyścić więcej niż może i nie będzie żadnego efektu?
  • Odpowiedz
ale można to jakoś stopniowo wprowadzać i będzie stopniowa poprawa i będę miał po prostu czysta cześć mieszkanie,

@trocha: tak, ustawisz w salonie to będziesz miał czyste powietrze w salonie, bo oczyszczacz nie zaciągnie powietrza z innego pokoju. Najlepiej zacząć od sypialni według mnie.
  • Odpowiedz
@trocha: mam sharpa 60 i on glownie w sypialni pracuje. czasem go przeniose do salonu. jak nie masz pietrowego domu to chyba nie jest problemem 2razy na dzien przesunąć sprzet. a xiaomi rzeczywicie nie ma nawilzacza (,) . myslalem nad kupnem ale jeszcze dluzej pomysle.
  • Odpowiedz