Aktywne Wpisy
Sylvio19 +56
Nigdy nie zapomne jak wszedłem do pokoju mojej siostry na jej osiemnastce i zobaczyłem ją na kolanach robiącą gałe najlepszemu kumplowi swojego chłopaka. Powiedziałem tylko: sorry i się wycofałem. Schodząc ze schodów widziałem jak Bartek (jej chłopak) je krokieta z barszczem i sie uśmiecha bo już miał ostrą faze. Nigdy mu o tym nie powiedziałem. W zeszłym roku wzięli ślub. #zwiazki #seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow
daeun +127
Mirki, pijcie ze mną kompot. (。◕‿‿◕。)
Dziś mija kolejny dzień, w którym nie uległem chorej modzie i NIE ZROBIŁEM sobie tatuażu. Nigdy nie popełniłbym tej głupoty gdyż:
1. Mam rozum i godność cywilizowanego, białego człowieka.
2. Zakładam rozwój w sferze intelektualnej, spolecznej i duchowej.
3. Mam swiadomość że moj swiatopogląd bedzie sie zmieniał wraz z upływem lat.
4. Moja obecna powłoka i mindset nie sa
Dziś mija kolejny dzień, w którym nie uległem chorej modzie i NIE ZROBIŁEM sobie tatuażu. Nigdy nie popełniłbym tej głupoty gdyż:
1. Mam rozum i godność cywilizowanego, białego człowieka.
2. Zakładam rozwój w sferze intelektualnej, spolecznej i duchowej.
3. Mam swiadomość że moj swiatopogląd bedzie sie zmieniał wraz z upływem lat.
4. Moja obecna powłoka i mindset nie sa
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie przyszło do mnie żadne powiadomienie ani list. Serio nie wiem XD
W dodatku znajoma napisała do mnie, że mam #!$%@?ć po świadectwo i oddać klucz, bo wychowawca niepotrzebnie mnie broni...
#depresja #damskiprzegryw #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@Truptus: zawsze warto
@lilsaio: Obawiam się tego, że będzie to potraktowane jako lenistwo. Poza tym wiedzą tam, że jestem "popsuta", ale dawali mi już tyle szans, że mogą mnie tym razem #!$%@?ć na zbity pysk. Ciężko powiedzieć.
@cocojambo210: Haha, no niezła. Ale ja też święta nie jestem, jak pytała się na
@10129: Spytam się dyrektorki. Czytałam o gościu, którego #!$%@? za pobyt w szpitalu. Zobaczymy, zobaczymy...
@kzxx: 18
@Merli20: Właśnie wiem. Skończenie z wykształceniem podstawowym dobiłoby mnie w cholerę. Koleżanka sama w sobie nie jest taka zła, ale #!$%@?ła mnie tym tekstem XF @SPRAWDZANIE_IP: Szukałam już i nawet w Amazonie potrzebujesz zawodówki. Składałam CV do #!$%@? lottka (na