Wpis z mikrobloga

@Kejran: świetne autko, moje pierwsze w życiu. Drażniła swoimi drobnymi bolączkami, aż w końcu poddała się podłoga, także warto na to uważać.

Dwulitrowa wersja QV ma ogromny potencjał na youngtimera i sleepera jednocześnie. 155 koni w takiej budce zrobi robotę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Kejran: obecnie raczej same strupy - w mojej okolicy paru trzyma w stanie kolekcjonerskim 2.0 TS po FL i jedna 1.7 boxer z pierwszych lat produkcji - bardzo sympatycznie się tym jeździ - super neutralne zachowanie w zakręcie i jest fun z jazdy - mechanicznie Fiat Coupe/Tipo oprócz silnika. Były ciekawe limitowane wersje które teraz w zasadzie są nie do upolowania.
@Kejran: bardzo dobry stan z normalnego rynku to takie jak poniżej - 70 procent z nich już jest na złomach z dziurami w podłodze i wybrakowana bo powoli sprzedawana na części- kolekcjonerskie są po mniejszej lub większej renowacji i zabezpieczone. Jeżeli już ktoś sprzedaje to najczęściej w dobre ręce po większej lub mniejszej znajomości, wewnątrz klubu Alfisti lub na jakiejś lokalnej giełdzie klasyków/youngtimerow. Z normalnego rynku to najstarsze w miarę dobre
ArpeggiaVibration - @Kejran: bardzo dobry stan z normalnego rynku to takie jak poniże...
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kejran: moja mama miala z 15 lat temu z boxerem. Wtedy to strasznie duzo palilo i bylo wrazliwe na wszystko, jakies akcje z paliwem byly. Duzo sie tez psulo z tego co pamietam, ojciec przez to sie szybko pozbyl