Wpis z mikrobloga

Z sytuacją na szkolnej naturalnie jestem na bieżąco, ale na poszczególne wysrywy np. Barneya czy Pepsicano oraz innych kloców mam w------e. Generalnie wczoraj z ciekawości otworzyłem kanał Menela, wbiłem w akurat dostarczony film- gdzieś ok 23-24, napisałem oczywiście szlachetny komentarz na temat jego załatwiania się. W ciągu niedługiego czasu dostałem kilka odpowiedzi oczywiście niemiłych w moją stronę. Okazuje sie że Peugeot 207 ma swoje grono zajadliwych fanów XD ja prdl jakim trzeba być niedorozwojem żeby tego patałacha oglądać jak enty raz gotuje jakieś breje przypominające g---o spod bramki Knurenki, albo "puszcza" piosenki na streamie, to jest dno, on oprócz Konona nie ma tematu na jaki mógłby się wypowiadać, na każdym filmie nawiązanie do Szkolnej, żeby ktokolwiek to choć oglądał. Szczerze uważam, że nawet on nie jest takim idiotą - bo ściaga hajs z niedorozwojów i dzięki temu może podpijać jak nikt nie widzi. Idiotami są Ci imbecyle płacący mu za "puszczenie" piosenki, albo wierzący w jego zmianę i nie picie XD
#kononowicz #patostreamy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KosherForeskin: jego widzowie to straszne barachło, jak taki gość który zasłynął ze swego plugastwa i obłudy może mieć swoich popleczników to w tym jest jego fenomen. Jak widać nawet podnóżek ma swoich podnóżków którymi można gardzić
  • Odpowiedz