Aktywne Wpisy

serniczekwiedensky +141
balladyna #pokazmorde
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
miscellanous +174
Przelozony wydarl sie na mnie dzis przy wszystkich na hali, bo niby cos bylo zle zrobione i zwalono wine na mnie, az byl siny na twarzy od tego pilowania mordy, po czym za godzine okazalo sie, ze to wina kontroli jakosci, gdzie zle odczytali rysunek techniczny i wszystko jest jednak ok.
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja

#bekazpodludzi #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa
źródło: comment_1602225287gPM7zLhfVi0m1HsUjIr2v2.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@VrubeL: problem jest taki, że polskie prawactwo i januszostwo ma obsrane gacie na sam dźwięk słów "edukacja seksualna", a pedofilem jest dla nich każdy kto nie chce wmawiać młodzieży, że za dotykanie się w miejscach intymnych i seks przed ślubem nie pójdzie się do piekła.
@Niggalke: > lepiej żeby dzieci były edukowane w zakrystii przez brzuchacza w sukience
@Niggalke: współczuje dzieciństwa. idź może na jakąś grupę wsparcia czy coś?
Przeczytaj, ale tak uważnie i że zrozumieniem, treść dokumentu który wydało WHO. Wszystkie osoby które powielają te mity o seksualizacji to albo wcale tego dokumentu nie czytały, albo są za głupie żeby go zrozumieć.
No i na marginesie - pokazałeś klasyczną retorykę dzbana, touché.
@peachysound: chyba u ciebie na wsi ale skoro lewarom chodzi tylko o wytłumaczenie dzieciom, że ich dotykanie jest złe to dlaczego tylko przebrany lewar może to dziecku uświadomić? Czemu nie moze zrobic tego rodzic, wychowawca czy nawet taka katechetka? Koniecznie musi to byc lewar z organizacji pozarządowej xd
Edukacja seksualna w szkołach to często mit, prowadzony czasem przez Katechetki mówiące ze prezerwatywy to zło.
Czy pisząc lewackie organizacje masz na myśli
źródło: comment_1602229602s80mts1KxRrzCKvciRqhlv.jpg
Pobierzźródło: comment_1602230018ZXv3xNDG0yziW1i5l1cPEX.jpg
Pobierz@mvmxks: momencik bo albo mówimy o szkołach podstawowych albo o średnich. Do średnich mozecie sobie nawet wprowadzać rafalale jako ekspertkę od seksu, nie obchodzi mnie to ale od szkół podstawowych wara. O tym do czego słuzy i jaka jest budowa penisa i waginy moja córka dowiedziała się UWAGA od świeckiego Pana uczącego przedmiotu
@VrubeL: to bardzo fajnie, ale nie możesz mierzyć jedną miarą całej polskiej edukacji na tym tle, w większej części kraju jest raczej tak, jak napisał @peachysound. I
@enslavedeagle: on napisał, że często prowadzą katechetki, Ty już, że tylko czasami prowadzą katechetki. Żródła się zmieniają?
@enslavedeagle: XDD swoją edukację seksualną czerpałem z kaset VHS bo internetu jeszcze wtedy nie było a Ty próbujesz mi wmówić, że obecnie nastolatkowie nic nie wiedzą bo im pani w szkole nie powiedziała? jeszcze raz xdd. Czasy
@VrubeL: gdzie?